Sajnos a párom drogozott az elmúlt 1 évben elgég sűrven, és megkattant tőlle. Behallucinálta hogy én drogozok meg a családja, és ellenségek lettünk a számára. Hangokat is hallott a fejében, voltunk orvosnál antipszichotikumot kapott, jó is volt míg szedte, de már nem hajlandó visszajönni az orvosnál, mert Ő nem akar gyógyszert szedni. Azóta újra furán viselkedik, furán néz meg folyton követ, meg idegbeteg, szerintem azért nem mondja hogy miket képzel be hogy ne szedjen gyógyszert, mert megvan győződve hogy, vele minden rendben van. Szerintetek megéri folytatnom a megmentését, visszahozni őt az életbe, hiába nem akarja, vagy ne küzdjek vele? 34 éves. Köszönöm előre is a válaszokat.
#Drog okozta zavarodottság
okt. 18. 08:24
1/6 anonim válasza:
4 éve pont egy ilyen kapcsolattól szabadultam meg. Csak annyi különbséggel, hogy előttem 8 évig drogozott. Ő is ugyanúgy be volt kattanva, beképzelte, hogy én megcsalom az egyik ismerősével, teszem hozzá mai napig azt se tudom kicsoda az, hangokat is hallott meg ilyenek. Másfél évig tűrtem el, hogy folyamatosan megalázott. Az utolsó csepp az volt mikor már kezet emelt rám.
Az a baj ezzel, ha ő nem akarja, hogy segíts neki ott nem sok mindent tehetsz. Persze megpróbálhatod, hátha meg tudod törni, de erre nem sok esélyt látok sajnos az én példámból kiindulva.😕
okt. 18. 09:07
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos volt már hogy pofon vágott, de van egy gyerekünk is, és nemakarom hogy szétmenjen a családja, de viszont ez a helyzet sem jó neki, még pár hónapot várok aztán befejeztem vele, más megoldás szerintem nincs. Az elején persze elhagytam, 3 hónapra de mégjobban tönkre vágta magát, visszajöttem hozzá hogy segítsek neki, majdnem sikerült de most minden kezdődik előről.🙁
okt. 18. 12:46
3/6 anonim válasza:
Sajnos tudom min mész keresztül, nem könnyű. Annyiszor elhatároztam, hogy otthagyom, de valahogy mindig vissza tudott magához "csábítani".
Nem tudom, hogy kisfiad vagy kislányod van-e de az ő érdekeit nézd. Egyikőtöknek sem jó ez.
okt. 18. 12:54
4/6 A kérdező kommentje:
Lányom van, igen sajnos neki is kellemetlen a helyzet, de hiába várok nem kapom vissza a régi normális embert mert ő nem akarja.
okt. 18. 13:45
5/6 anonim válasza:
Ha adsz még valamennyi időt neki, bár én nem tenném, mert életveszély, akkor magaddal foglalkozz és járj el egy drogosokkal foglalkozó ellátóhely hozzátartozói csoportjába. Nem szabad hazudni magadnak, most te asszisztálsz az ő drogfogyasztásához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!