Nagyon regota ez van velem, talalkozott mar valaki hasonlo esettel vagy van erre magyarazat?
Van egy olyan feszültségoldó gyakorlat (főleg pánikbetegeknek ájánlják), hogy behajlítják a karjukat, és a felkarjukat pár másodpercig az oldalukhoz szorítják, feszítik, majd hirtelen kiengedik.
Az önkielégítés is hasonlóképpen feszültségoldó; az orgazmus előtt szinte az egész test megfeszül, majd hirtelen elernyed.
Te bizonyára nem tudatosan, de rájöttél, hogy ilyenkor testileg-lelkileg jobb lesz neked. Nincs ezzel semmi baj.
Tanultam fejlődéslélektant és pszichológiát(általános pszichológiát),és erre ez a magyarázat:
A gyermek azonosul az őt bántalmazó személlyel.Ez a traumatikus kötődés.
A bántalmazást tulajdonképpen feldolgozni nem igazán lehet,főleg nem a traumatikus kötődést.Valószínűleg te fájdalmat nem érezve azért tűrhetted a verést,mert lehet,hogy ...szóval sok nő élvezi,ha a fenekét ütögetik,és gyerekkorban is előfordulhat ez.
És ha ráadásul még azonosulsz is a bántalmazóval,akkor ez a kettő idáig fajul.
Sajnálom,ez bizony ki kell mondani,lelki sérülés!A bántalmazás nem okozhat mást,mint kék-zöld-lila foltokat,és lelki sérüléseket.Súlyos lelki sérüléseket!
Talán ezt fogod örökké csinálni,igen,és talán nem.De ez a reakció ebben a helyzetben gyakorlatilag várható volt.
Gratulálok az egészséges kapcsolatodhoz,remélem,hogy ez talán egy kicsit ellensúlyozza a helyzetet!
"Nincs ezzel semmi baj."
Szerintem ott elég komoly gondok vannak, ha maszti közben az anyjára gondol...aki éppen veri agyba főbe, mint szódás a lovát! Számomra ez minden, csak nem normális!
Ahogy előttem is mondták: menj pszichológushoz! Nem szégyen, hidd el, ráadásul a doki hallott már ennél cifrábbakat is!
De lelki sérült vagy.
Evvel legyél tisztában. Sérülésed meg javítsd ki, hogy tényleg boldog párkapcsolatból, boldog családod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!