Hogy lehet valaki ilyen? Van erre értelmes magyarázat?
Lehet, hogy kicsit rájuk akaszkodtál, nem?
Nem akarok gonosznak tűnni, de azért az ember nem úgy tekint a tanáraira, mint a szüleire.
Nekem sem volt túl rózsás a kapcsolatom a szüleimmel, de még a legjobb tanárommal lévő kapcsolatomat sem hasonlítottam ahhoz, mert teljesen más az egész.
gondoltam hogy nem viccből csinálták,de hiába próbálkozok,semmi eredménye nincsen
most arra jutottam hogy a kedves apukám elé kimegyek és megkérdezem hogy mi a francnak kellett ezt
csak valahogy mindig áthúzza a számításaimat pl hamarabb beér mint kéne,vagy elkerüljük egymást, stb....
Nem.Igazából én vagyok az a tipikus gyerek,aki még betegen is zenekarozni akar
És nem vicceltem azzal hogy szinte már családtagok vagyunk egymásnak
már ne is haragudj, ő nem az apukád, hanem a tanárod, nincs jogod számon kérni, hogy mit csinál
minél jobban zaklatod őket, csak annál jobban eltaszítod magadtól
Elhiszem hogy apakomplexusod van ami érthetö de nem normális a hozzáállásod ehhez az emberhez, egy tanár sosem lehet pótapád. Ne emlegesd igy mert nem az és nem is lesz:(
Édesanyád mit szól ehhez? vele milyen a viszonyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!