Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van arra valami értelmes...

Van arra valami értelmes magyarázat, miért mindig azok a pasik nyomulnak rám akik taszítanak?

Figyelt kérdés

Nem akarok felszínes lenni de nagyon taszít ha valaki túlsúlyos, mármint, ha akar tőlem valamit vagy ilyesmi. Baj ha hozzám hasonló adottságokkal rendelkező fiú tud csak tetszeni? Vékony vagyok, és mindenki szerint csinos, törékeny alkat, baj ha a pasitól is elvárnám, hogy ne legyen súlyfelesleg rajta? Mindig volt bennem valami fajta távolságtartás, félelem a nagyobb darab emberektől, nemtudom mi okból de nem hiszem h változni fog. Most ettől már túl magasak az igényeim? Csak mert valamiért mégis folyton az ilyen alkatú srácok találnak be és nem értem mi velem a probléma...

19/L

2013. nov. 25. 22:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, hogy olyat keresel, aki tetszik neked.

Magyarázat nincs, "jól" kifogtad eddig, ennyi. Legyél türelemmel! :)

2013. nov. 25. 22:12
 2/21 anonim ***** válasza:
Persze a pasiktól elvárják,hogy bukjanak a dagi nőkre..
2013. nov. 25. 22:12
 3/21 anonim ***** válasza:
Kik várják? Én biztos nem. :D
2013. nov. 25. 22:14
 4/21 anonim ***** válasza:
keress vmi gebe buznyákot a férfi erős és nagy a többi csak pedigré.:D
2013. nov. 25. 22:17
 5/21 A kérdező kommentje:
Én sem várom el, főleg hogy vékony lány vagyok, max azt várnám el hogy fogadják el hogy a melleim sem nagyok lol : D Pont a fordítottja idegel, úgy érzem ezek a srácok meg elvárják hogy az olyan alkatú lányok mint én, bukjanak rájuk, mert a dagi nők meg sokszor nekik sem kellenek... látok ilyen párokat, hogy a srác ilyen 200 kilós, a csaj meg alig 50... én konkrétan félnék egy ekkora ember mellett.., nem akarok szemétnek hangzani, egyszerűen ez az ízlésem, ha barátságról van szó sosem nézem az ilyesmit, de párkapcsolatot képtelen lennék kezdeni túlsúlyos emberrel. már csak azért is mert egy dolog az esztétika, de egészségileg sem okés...
2013. nov. 25. 22:17
 6/21 anonim ***** válasza:

És a magas,izmosabb,széles vállú fiútól is félsz?

(persze nem testépítői izomzat)

2013. nov. 25. 22:18
 7/21 A kérdező kommentje:
mért buznyák aki nem nagydarab? képzeld, nem mindegyik lányt vonzzák a hústorony pasik, van akik védelmet látnak bennük, én viszont parázok tőlük, mindig is így voltam ezzel, köszi, de nem tehetek róla... attól még lehet valaki férfias, és erős, hogy nem gurul... összetéveszted az egészséges izomzatot a zsírral.
2013. nov. 25. 22:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem, ha normális mértékben izmos az nem baj, meg nem vagyok alacsony szóval ha magas az sem baj, de a túlsúly, kövérség egyszerűen taszít. Előző barátom 180 centi, és 62 kiló volt, mellette jól éreztem magam... de ez annyira em is fontos a kérdés szempontjából hogy mi jön be, csak arra voltam kíváncsi mitől lehet az h folyton olyanok találnak be akiktől konkrétan félek XD Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. nov. 25. 22:24
 9/21 anonim ***** válasza:
180 cm 62 kiló az azért kicsit durva..
2013. nov. 25. 22:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Biztos azért mert olyan kis aranyos nagy félénk szemekkel nézel rájuk és azt hiszik azért van, mert tetszenek neked. :D

25/F

2013. nov. 25. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!