Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van arra valami értelmes...

Van arra valami értelmes magyarázat, miért mindig azok a pasik nyomulnak rám akik taszítanak?

Figyelt kérdés

Nem akarok felszínes lenni de nagyon taszít ha valaki túlsúlyos, mármint, ha akar tőlem valamit vagy ilyesmi. Baj ha hozzám hasonló adottságokkal rendelkező fiú tud csak tetszeni? Vékony vagyok, és mindenki szerint csinos, törékeny alkat, baj ha a pasitól is elvárnám, hogy ne legyen súlyfelesleg rajta? Mindig volt bennem valami fajta távolságtartás, félelem a nagyobb darab emberektől, nemtudom mi okból de nem hiszem h változni fog. Most ettől már túl magasak az igényeim? Csak mert valamiért mégis folyton az ilyen alkatú srácok találnak be és nem értem mi velem a probléma...

19/L

2013. nov. 25. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"180 cm 62 kiló az azért kicsit durva.."

Már miért lenne durva?

Nekem is mindig az ilyesmi alkatúak tetszettek.

2013. nov. 25. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
similis simili gaudet
2013. nov. 25. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Acid Rain:

Én 17 évesen 182 centihez voltam 73 kiló és nagyon vékony voltam.Egyszerűen nem tudom elképzelni,honnan hiányozhat másról még 10 kiló.

Egy FÉRFI azért valamennyire legyen már izmos.

2013. nov. 25. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, amit írtok, az ízlésemnek nem tudok parancsolni.
2013. nov. 25. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Értem,nem is akarok beleszólni :)

Csak fura hogy egy ilyet is férfiasnak tudsz találni.

2013. nov. 25. 22:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Jaj msot ne ezen vesszetek már össze : D nem tűnt soványnak egyáltalán, vlszeg könnyű csontozat, ez nem csak a kövérek kifogása hogy nehéz a csontom, tényleg van ilyesmi, én is 53 kg vagyok 171 centihez de 48nál sose tippelnek többre, szóval ránézésre nem mindig lehet megállapítani... egyébként meg el kell fogadni, van akinek ez tetszik van akinek az, és igen, vannak lányok akiknek a "buznyák" ropi alkat jön be. (mondjuk nekem csak akkor, ha nem páwa haj, öltözködés, és felfogás tartozik hozzá... de ez megint csak az egyéni ízlésem és csak példaként említem meg)
2013. nov. 25. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem veszekszünk csak érdekes a téma.

Amúgy nem létezik nehéz meg könnyű csontozat.Mindenkié kb. igyanannyi,2 kiló eltérés már kóros.

2013. nov. 25. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:

"Csak fura hogy egy ilyet is férfiasnak tudsz találni."

Én nagyon vékony csontú vagyok és soványka, pillekönnyű alkat. Mellettem egy 180-190 cm közötti, 60-75 kiló körüli pasi nagynak néz ki, karja is sokkal vastagabb, válla milliószor szélesebb alapból (akkor is, ha egyáltalán nem gyúr). Amikor átölel, olyan kellemesen oda tudok simulni, biztonságban érzem magam. Ezt érzem, így nem nagyon tud rám hatni, ha valaki azt mondja, hogy girhes, nem férfias...stb. (csupán számok alapján)

2013. nov. 25. 22:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Nehéz meg könnyű csont tényleg nincs, viszont vékony vagy vastag az már inkább. Láttam már olyat, aki pont olyan zsírtalan volt, mint én, mégis jóval vastagabb volt a bokája, csuklója...stb.
2013. nov. 25. 22:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaja,értem.
2013. nov. 25. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!