Hogy lehet valaki ilyen? Van erre értelmes magyarázat?
Szerintem csöppet rájuk akaszkodtál.
Nekem is voltak olyan tanáraim akikkel jóban és az elérhetőségeik is megvoltak.
De soha nem jutott volna eszembe, hogy ok nélkül zavarjam őket.
Mert elsősorban nem azért teszik elérhetővé magukat a diákjaik számára, hogy velük csevegjenek. Hanem azért, hogy ha bármilyen probléma lépne fel, a tanuló kapcsolatba tudjon velük lépni. S itt elsősorban tanulmányokat érintő dolgokra gondolok.
Ne kérd őket számon, mert nincs jogod hozzá és egy kicsit vegyél vissza. Csöppet beteges másik fb profilról zaklatni őket.
az anyám teljesen meg van győződve arról hogy beleestem abba a bizonyos tanárba
és ha nem szeretnénk egymást ennyire,akkor nem adnánk egymásnak ajándékot,amikor olyan van
először is nem mindegy hogy beleestem vagy csak elragadott az apakomplexus
és nekem az volt az eredet kérdésem,hogy miért viselkednek így velem,amire már kaptam olyan választ is,ami valószínűleg az lehet ami tényleg a probléma
szulod keverhetett, nem tom mi baj vele...
utalom mikor ilyen szemetek az emberek.
ugyanugy csonka csaladbol vagyok bar ffi, aludtam ex anyanal csomoszor, vannak fogadott lanyaim, en is kaptam mar, h pedo, de nem erdekel...
sajnallak. :/
Valószínűleg beszóltak nekik, hogy vegyenek már egy kicsit vissza mert ez se teljesen normális... Gondolom te se örülnél neki, ha valamelyik másik tanár vagy akár szülő elmenne a rendőrségre és jelentené, hogy ugyanmár itt valami nem oké, nézzenek utána.
Mert lehet, hogy egy kívülálló teljesen mást gondol és nem épp a pótapukádnak tekinti a tanárod
de hiába próbálom ezt anyával megbeszélni,mindig azt mondja hogy szálljak le róluk
és már arra is gondoltam hogy ő is benne volt ebben a szemétkedésben
és akármikor elkezdem ezt neki mondani,leállít és azt mondja hogy biztos megvolt rá az okuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!