Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet valaki ilyen? Van...

Hogy lehet valaki ilyen? Van erre értelmes magyarázat?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és minden nap lent vagyok a zeneiskolában.Kidolgozom a lelkemet a zenkarban,amíg valaki csak ül és csak néz maga elé.A tanárom és a férje úgy szeretnek mintha a saját gyerekük lennék,és én is a szüleimként tekintek rájuk (apa nélkül nőttem fel,ezért jobban szeretem a "pótapukám").De az őszi szünetben letiltottak a facebookon,és azóta nem is válaszolnak semmire se(e-mail,sms,másik fb profil).Amikor meg szóba hozom az "apukámnál" a témát,akkor meg úgy tesz mintha nem csinált volna semmit se.Légyszíves segítsetek,mert én már nem értek semmit se
2014. febr. 8. 22:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlléptél egy határt. Én megértem, hogy felnézel rájuk, kedveled őket meg minden de azért ez sok tőled.
2014. febr. 8. 23:16
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csöppet rájuk akaszkodtál.

Nekem is voltak olyan tanáraim akikkel jóban és az elérhetőségeik is megvoltak.

De soha nem jutott volna eszembe, hogy ok nélkül zavarjam őket.

Mert elsősorban nem azért teszik elérhetővé magukat a diákjaik számára, hogy velük csevegjenek. Hanem azért, hogy ha bármilyen probléma lépne fel, a tanuló kapcsolatba tudjon velük lépni. S itt elsősorban tanulmányokat érintő dolgokra gondolok.

Ne kérd őket számon, mert nincs jogod hozzá és egy kicsit vegyél vissza. Csöppet beteges másik fb profilról zaklatni őket.

2014. febr. 8. 23:35
 13/34 A kérdező kommentje:

az anyám teljesen meg van győződve arról hogy beleestem abba a bizonyos tanárba

és ha nem szeretnénk egymást ennyire,akkor nem adnánk egymásnak ajándékot,amikor olyan van

2014. febr. 8. 23:47
 14/34 A kérdező kommentje:
a kérdőre vonás alatt nem azt értettem hogy fenyegetőzök,hanem célozgatok a témára
2014. febr. 8. 23:49
 15/34 anonim ***** válasza:
Hát igen sejteni lehetett hogy erről van szó?És ez nem igaz?Mert akkor talán ez az egyik ok...válasz a kérdésedre.
2014. febr. 9. 00:57
 16/34 A kérdező kommentje:

először is nem mindegy hogy beleestem vagy csak elragadott az apakomplexus

és nekem az volt az eredet kérdésem,hogy miért viselkednek így velem,amire már kaptam olyan választ is,ami valószínűleg az lehet ami tényleg a probléma

2014. febr. 9. 09:26
 17/34 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem viszoont valaki megemlítette ezt nekik, mint pedofíliàt...
2014. febr. 9. 10:20
 18/34 anonim ***** válasza:
28%

szulod keverhetett, nem tom mi baj vele...

utalom mikor ilyen szemetek az emberek.

ugyanugy csonka csaladbol vagyok bar ffi, aludtam ex anyanal csomoszor, vannak fogadott lanyaim, en is kaptam mar, h pedo, de nem erdekel...

sajnallak. :/

2014. febr. 9. 11:41
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg beszóltak nekik, hogy vegyenek már egy kicsit vissza mert ez se teljesen normális... Gondolom te se örülnél neki, ha valamelyik másik tanár vagy akár szülő elmenne a rendőrségre és jelentené, hogy ugyanmár itt valami nem oké, nézzenek utána.

Mert lehet, hogy egy kívülálló teljesen mást gondol és nem épp a pótapukádnak tekinti a tanárod

2014. febr. 9. 12:28
 20/34 A kérdező kommentje:

de hiába próbálom ezt anyával megbeszélni,mindig azt mondja hogy szálljak le róluk

és már arra is gondoltam hogy ő is benne volt ebben a szemétkedésben

és akármikor elkezdem ezt neki mondani,leállít és azt mondja hogy biztos megvolt rá az okuk

2014. febr. 9. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!