Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet valaki ilyen? Van...

Hogy lehet valaki ilyen? Van erre értelmes magyarázat?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és minden nap lent vagyok a zeneiskolában.Kidolgozom a lelkemet a zenkarban,amíg valaki csak ül és csak néz maga elé.A tanárom és a férje úgy szeretnek mintha a saját gyerekük lennék,és én is a szüleimként tekintek rájuk (apa nélkül nőttem fel,ezért jobban szeretem a "pótapukám").De az őszi szünetben letiltottak a facebookon,és azóta nem is válaszolnak semmire se(e-mail,sms,másik fb profil).Amikor meg szóba hozom az "apukámnál" a témát,akkor meg úgy tesz mintha nem csinált volna semmit se.Légyszíves segítsetek,mert én már nem értek semmit se
2014. febr. 8. 22:29
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

az az igazság,hogy nyáron mindig eltöltünk 3 hetet együtt egy táborban

de előfordult,hogy találkoztunk szombaton is,mert olyan program volt amire ők hívtak el

a fb meg azért van annyra benne az egészben,mert nem én vagyok a szavak embere,és van akivel igazából csak írásban beszélgetek,egy ideig ő is visszaírt amikor pl megkérdeztem hogy hogy van,de mostmár arra se válaszolt,amikor felköszöntöttem

2014. febr. 9. 23:01
 32/34 anonim ***** válasza:

Értelek,de sajnos száz szónak is 1 a vége túl kell tenned magad ezen és nem árt megtanulnod távolságot tartani akkor kevésbé "sérülsz".Tény hogy eléggé bántó lehet ez számodra ha már ők is közel engedtek magukhoz de azt sem felejthetjük el ez mind lehet tanári kedvesség ha közös az érdeklődés akár a zene kapcsán v nem tudom akkor mondhatták h menj el arra a programra.Mert jót akartak meg kedves vagy nekik de csak diákként néznek rád ezt nem szabad elfejtened.Nem azért írom hogy elkeserítselek csak ebből kell kiindulnunk.Kicsit furán alakultak a dolgok fb szerintem nem igazán a beszélgetésekre való legalábbis én ritkán tapasztalom hogy jókat lehet ott dumálni,van h volt sulitárs sem írt vissza nekem pedig nem volt rá oka hogy ne....van aki tolakodásnak veszi vagy nem tudom.

43% még mindig nem igazán értelek kicsit ködösen fogalmazol.

2014. febr. 12. 00:49
 33/34 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy ködösen???
2014. febr. 15. 16:45
 34/34 anonim ***** válasza:
42%ékosnak írtam hogy nem egészen értem a példáit,kicsit furán fogalmaz...:-)
2014. febr. 17. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!