Hogy lehet valaki ilyen? Van erre értelmes magyarázat?
állítsd már le magad, te egy 13 éves gyerek vagy, ők meg felnőtt emberek, akik házasságban élnek, ha az én férjemmel játszaná el ezt egy 13 éves csitri, én is eltiltanám tőle
gondolkodj már egy kicsit, simán börtönbe is juttathatod, ráfogják, hogy pedofil és már tönkre is vágtad az életét
te nem a gyerekük, csak egy diákjuk, és ha anyukád keze benne van is van a dologban, igaza is van
2014. febr. 9. 13:54
22/34 A kérdező kommentje:
tudom hogy ezzel veszélybe sodrom az életüket,ezért kértem a segítségeteket
de akkor hogyan szálljak le róluk ha már lassan ötödik éve ilyen szoros közöttünk a kötelék????
Már megkaptad a választ szerintem tanár diák kapcsolat az nem családi kapcsolat.És azok az indokok amiket itt felsoroltunk páran bizony épp elég magyarázatok arra hogy miért tiltottak le.Ez mindenképp túlmegy egy határon ahogy viselkedsz.Ehhez nem kellett külső ember figyelmeztetése rájöhettek erre ők maguk is abból ahogyan viselkedtél.Azzal hogy ezt a dolgot meglépték amúgy bármilyen hihetetlen neked is segíteni akarnak.Az ilyen apakomplexusos témák később elfajulnak oda hogy a fiatal lány idősebb pasiba esik bele stb.Írod egyébként őszi szünetben történt ez hát nem most volt...tessék már tovább lépni.Arra is gondolhatnál ha ennyire szereted azt a bizonyos férfi tanárt a felesége sem nézi ezt jó szemmel...fogadd el hogy ők egy külön család.És ne szaladj utánuk mert csak saját magadból csinálsz hülyét...
2014. febr. 9. 15:07
És milyen szoros kötelékről beszélsz miért érzed ezt?Igenis lekell szállnod ez az internetes "incidens" is egy jelzés csak te sajnos nem veszed a lapot.
2014. febr. 9. 15:09
Bocs , de szerintem nem ártana egy pszichológus neked.
Nem normális amit leművelsz, ráadásul nagyon sokat képzelsz bele ebbe a tanár-diák kapcsolatba.
Van édesanyád, inkább hozzá próbálj közeledni.
2014. febr. 9. 15:34
nagyon szemet modon bantok a kiscsajjal! 0 megertes....
meg rendor, na a sok jogtudo...
azt pont nem ertem meg, h anyud nem ert teged.
persze ha 1 kissrac menne 1 idosebb nohoz senki nem haborogna, ahogy az en irasomra se irtak, h pedofil no...
2014. febr. 9. 16:13
27/34 A kérdező kommentje:
az anyámmal olyan jó kapcsolatban vagyok hogy minden egyes kis hülyeségemet vele beszélem meg
és köszönöm az utolsónak a megértést
ezen nincs mit megérteni, vannak dolgok, amiket nem lehet, ezt meg kéne tanulni
2014. febr. 9. 18:14
Nem jókedvemből szóltam hozzá én sem kedves 40akárhány %ékos hanem mert x éve én is átéltem hasonlót.Én is voltam gyerek.És áttudom érezni milyen az amikor az ember nagyon kötődik valakihez aki később elfordul tőle...van egy időszak amikor az ember nem is nagyon akar hallgatni az észérvekre hanem kapálózik minden erejével de ez egy rossz út.De egyébként nem is értem miről beszélünk.Egy facebook kapcsolat ennyire életbevágóan fontos?Mert itt most valami ilyesmiről van szó.De nem látom egészen át a szituációt amit én sejtek az az hogy nagyon kedvesek veled ezek a tanárok ezért te már szinte családodnak tekinted őket.De gondolom nem jártok össze a szabadidőtökben vagy nyaralni vagy mit tudom én.Tehát mitől olyan szoros ez a kapocs?Nem értem.De mivel nem nagyon írsz bővebb infókat így nem tudok többet segíteni.De az mindenképp megfontolandó hogy elengedd őket akárhogy is áll a dolog.Ha jól sejtem még ált.sulis lehetsz tehát nemsokára elballagsz.Mi lesz ha nem látod őket kilépnek az életedből?Mert ez előbb utóbb bekövetkezik.
2014. febr. 9. 20:42
kerdezo: akkor anyud vmit felreerthetett, vagy nem tudom. :/
utolso, nekem evek ota tart a joviszony, mintha az otthonom lenne ott is.
ugyanugy en is vagyok pot apa.
volt aki nem fogadott jol, tiltotta a talalkozast, vki meg siman elengedi velem nyaralni is a lanyat :)
2014. febr. 9. 21:03
Kapcsolódó kérdések: