Rekurrens depresszió okozhat ilyet?
Figyelt kérdés
Vannak időszakok - egy héten többször - van úgy, hogy hogy naponta, amikor olyan mintha elmenne az agyam. Ilyenkor az történik, hogy felpuffad az arcom, fáradt leszek, ködös, nem tudok úgy koncentrálni, ahogy kéne, az arcom is lekonyul, ellazul, fáradt kinézetű lesz, és a püffedés miatt olyan mintha hirtelen híztam volna. A szemem is vizes, püffedt lesz. Nagyon rosszak ezek az epizódok. Néha rosszul is érzem magam, rossz a közérzetem, és azon agyalok, hogy valami betegségem van. De valóban rosszul vagyok... Mellesleg rekurrens depresszió a diagnózisom, mert egyszer ezt elmondtam egy pszichológusnak, és 3/4 óra alatt ezzel diagnosztizált, de nem szedek rá antidepit.tegnap 20:44
2/2 anonim válasza:
Attól is lehet, de mástól is, pl hormonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!