Drogosokat meglehet valahogy győzni, hogy hülyeséget csinálnak?
76
Elolvastam, csak nem izgat.
Csak magamat tudom ismételni. Ha nem olvasol, nem művelődsz a témában, akkor én nem akarom a szádba rágni.
De tessék:
" A nyugtatók, antidepresszánsok, alkohol stb. épp elég baj! Minek engedjünk melléjük még többet?"
Már leírtam, hogy az alkohollal gond van.
Az antidepresszánsokkal és a nyugtatókkal is. Az előbbiekkel még az is egy nagy gond, hogy nem is elég hatékonyak, ellenben sok a mellékhatásuk.
Én nem azt mondom, hogy ezek mellé engedni kell mindenféle káros szert. Hanem leírtam, hogy az alapján kellene dönteni, hogy mi legális és mi nem, hogy mennyire káros.
Pl. a pszichedelikomok megfelelő körülmények között még hasznosak is lehetnek, azokat pl. lehetne legalizálni erre fenntartott centrumokban, szakemberek ellenőrzése mellett.
Ennek köze nincs a részegséghez, sem a nyugtatókkal való visszaéléshez.
Az, hogy te mennyire irtózol az olyanoktól, akik ilyet használnak, senkit nem érdekel rajtad kívül.
Pláne, hogy halvány gőzöd nincs, hogy pontosan kik élnek ilyesmivel. Pont az értelmesebbek nem fogják élőben az orrodra kötni.
Megint az a kérdés, hogy minek szólsz hozzá, ha fogalmad nincs a témáról.
De igen, lehet hasznuk, pláne megfelelő körülmények között (szakemberekkel), de rekreációs használat során is lehet.
Én alá is tudom támasztani, amit mondok, és nemcsak eldugott tudományos folyóiratokban lehet már látni a cikkeket, hanem mainstream hírportálokon is, szóval eléggé dobozban kell élni ahhoz, hogy valaki ne tudjon semmit a pszichedelikus szerek potenciális hasznairól.
(ebben pont az van, hogy még terápiás ülés nélkül is képes volt segíteni)
(itt direkt az a téma, hogy egészséges emberek számára is előnyös lehet, nemcsak betegeknek)
(nemhogy nem pusztítja az agyat, hanem bizonyos szempontból pont az ellentétét csinálja)
(elég alapos összefoglaló)
Csak úgy becsületből linkelem ezeket (még tudnék vagy 50 másikat is, annyi van már, ugyanis a mai tudomány rengeteget foglalkozik már ezekkel a szerekkel), úgyis tudom, hogy nem fogjátok elolvasni, még az is nagy szó, ha a címeket hajlandóak vagytok.
De az is biztos, hogy úgysem megy át a dolog. De sose tudhatom, hogy nem téved-e ide egy értelmesebb fiatal, aki képes olvasni, és akkor pont ezek a cikkek segítenek neki abban, hogy ne az érzelemből tolt, tájékozatlan vackokat nyalja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!