Drogosokat meglehet valahogy győzni, hogy hülyeséget csinálnak?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy drogosnak lehet olyasmit mondani, vagy olyan helyzetbe hozni őket, hogy megértsék mennyire szánalmas és mennyire taszító amit tesznek magukkal és a környezetükkel?máj. 18. 17:45
92/94 anonim válasza:
Vicci amúgy a 3 lepontozó, ahhoz eléggé káposztalének kell lenni az ember agya helyén, hogy tudományos cikkeket lepontozzon (nagyrészt azokat linkeltem).
Mondjuk nem lepődöm meg. :) Inkább szórakoztató.
Ugyanez megy, amikor pl. a homeopátia mániásoknak sorra linkeltem a placebo kontrollos kutatásokat, amik alapján nyilvánvaló, hogy nem hatnak a szarjaik, akkor is csak nyomják bőgve, dühöngve a mínuszt.
93/94 anonim válasza:
én például teljesen tisztában vagyok vele
94/94 anonim válasza:
Egyszer drogoztam kaptam 2 hatalmas pofon az meggyőzött 😅
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!