Drogosokat meglehet valahogy győzni, hogy hülyeséget csinálnak?
Meg, hogy mondjam az összes válaszodból érződik ez a drogos mentegetés, jól érzem?
Hogy minden rosszab, mint a drogok, mert minden függőség, és az is ártalmas. Ez totális realitivizálás amúgy.
Semmi ilyet nem irtam.
A trippelgetest is csak neked celozva, hat raharaptal.
Persze, hogy "ráharaptam" az összes válaszodat, ha egymásra rakjuk kiadja, hogy rossz a cigi, rossz a koffein, rossz a munka, sőt már a gyorskaja is rossz, de az alkalomszerű drogozás az oké! Vagy legalábbis ugyanolyan! Rohadtul nem ugyanolyan. Egészen más tudatosan beszerezni egy illegális terméket, meg bemenni egy Burger kingbe mondjuk, azért ne csinálj már bohócot magadból, hogy minden fügőség egyforma.
Meg érzem ezt a nyugati liberális lózungokat a válaszaidból, hogy a tiszta forrás meg adóbevétel, meg ígyis úgyis drogoznak, stb. Nem igaz! Ez pont a fües me egyéb drog lobbi mondja.
Ja, lipsi vagyok.
😆
Nem ugyanaz minden fuggoseg, de ugyanaz minden fuggosegnek az alapja. De ezt szerintem pont ennel a kerdesnel irtam mar valahol.
Szamomra az alkalmi alkoholfogyasztas is oke, ahogy az alkalmi szerfogysztas is.
54! Amit mondasz az ugyanaz, mint a liberális drogos szervezetek szoktak, csak nézz rá egynek az érveire. Olyan mintga egy könyvből olvasnád fel az előre megírt szöveget. Ez a tipikus drogpárti libsi sablon szöveg.
De éppen ez az, hogy ezzel relativizálsz, hogy hát mindnek ugyanaz az alapja, nem nagyon nem mindegy a következmény! Nem mindegy, hogy valaki egszik egy rettegett hamburgert, vagy valaki bekokainozza magát és félőrülten balesetet okoz mondjuk. Ehhez pedig az alkalami használat is bőven elég.
Errol vam szo, nem vagyunk egyformak. Szerencsere 😆
Nem tudom, mit feszul az 53-as.
Nekem oke, hogy maskepp gondolkodunk dolgokrol. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!