Ennyivel elmenjek pszichológushoz?
Sziasztok! Sokat gondolkoztam az elmúlt időben ezen a kérdésen, de még így is tanácstalan vagyok. Úgy érzem, enyhén depressziós vagyok, amiért nem látom az élet értelmét ha már egyszer vége lesz, rossz embernek látom magamat, egy lúzernek amiért introvertált vagyok, és nagyon sokat elmélkedem kb. mindenen, amin csak tudok. Illetve még, egy csomó minden felgyülemlett bennem az iskola, barátok és a családi helyzet miatt. Igazából ennyi okom lenne rá, és emiatt vagyok bizonytalan hogy ennyivel elmenni pszichológushoz, hát, nem tudom... de mindenképp jól esne legalább csak kibeszélni ezeket.
Elmenjek így pszichológus,vagy inkább ne, mert felesleges?
Akkor te szerencsés voltál vele, az enyém amíg ismertem nem dolgozott, korábban voltak munkahelyei rengeteg, de az utóbbi két évben semmi. Mostanra összeszedett egy kB. 30 milliós tartozást.
Meg mikor elborul akkor szó szerint közveszelyes tud lenni, (verekszik) meg lopott is. 😟
Es erre akarsz te vigyazni? Nincs ra szuksege szemmel lathatolag. Kell neki, ellopja. Tud penzt lenyulni. Mindig meg fogja oldani maganak, ne aggodj mar erte.
Nalad is lehet valami kattanas, eleve hogy ilyen part talaltal magadnak, es ez a vigyazni ra mania is. Ez nem beszolas, nekem is van/volt hasonlo kattanasom, nyilvan.
53! De azt nem erdemelné meg, hogy börtönbe kerüljön!
Te mire jutottál eddig a pszichológussal mi lehet az ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!