Drog megvonásra szedtetek gyógyszert? Mit?
Izomfájdalom, izzadás, alvásgond és enyhe depresszióm van.
Reggel 200 mg Lamolepet, este 150 mg Sertralint és 50 mg Ketilept prolongot szedek bipoláris zavarra és megvonási tünetre. Hiába retard a Ketilept, nem tart a hatása estig, így du 4-5 órán át rosszul vagyok.
A magán addiktológiai kórházak több millióba kerülnek.
A terápiát is heti 1x ingyen tartó pszichiáterem (szakpszichoterapeuta is) sem szeretném lecserélni. Nem is tudom kire, mert tb-s rendelőben nem dolgozim addiktológus. Nekem 1-3 havi receptírás kevés lenne.
Nincs ópiát megvonási tünetem. Azt előbb hagytam el. Ritkán fogyasztottam. Kristálynak van megvonási tünete.
A Szent Imrében 6 hetet voltam. Onnan irányítottak a Nyírőbe, onnan visszaküldtek a Szent Imre pszichiátriára. Utána még 2 hetet tartottak bent.
8-9 hete álltam le.
Most a Nap-körben kezelnek és terápizálnak újra. Megálló csoportba és NA-ra járok.
Az izzadásra, izomfájdalomra és alvásgondra keresek gyógyszeres megoldást. Az esti Ketilept csökjenti ezeket, de nem tart ki másnap estig a hatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!