Mi a legjobb válasz erre a morális kérdésre? Mit lehet tenni?
Semmiképpen nem érdemes mások vérét áldozni ezért, ez a morális megoldás. Emellett ezt a törvény bünteti is, így ha nem akarsz börtönbe kerülni akkor ezt ki kell hagynod! Keress fel valamilyen pszichológust inkább, mert ez elég komoly "dologra" utal.
Remélem csak szórakozásból írtad ezt, de viccnek is nagyon rossz.
Egyrészt ez inkább ezotéria vagy vallás kategória nem mentális egészség. Viszont mivel te is ide írtad ki te is érzed hogy mentálisan sem vagy okés
Másrészt senki nem fog önként vértáldozni csak arra hogy te álmodban beszélgess a halott mamáddal
Harmadrészt ha ezek az áldozatok ilyen gyorsan növekednek, mi lesz a következő? Hogy másnak a vére nem elég, az elsőszülött gyerekét kell feláldoznod?
Végül a négyes válaszodban q kérdéseidre a válasz az hogy igen, ők is elmebetegek voltak.
Szóval, osztom az előttem szólók véleményét. Keress fel valami pszichiátert mert illóziód, téveszméid vannak, önkárosítást is végeztél már és gondolkozol hogy másokon morális e. Ön és közveszélyes kategória ez már.
El kell engedned a nagymamád, még akkor is, ha nehéz. Ideiglenes fájdalommal jár, de a végén túl tudsz lépni rajta és akkor jobban leszel, ez az élet rendje. Lehet aztán jönnek mások is az életedbe, akiket ugyanúgy szeretsz, ez is hozzá tartozik az élethez. Ez a morálisan helyes döntés. A fájdalom ugyanúgy egy áldozat, de ha túl tudsz rajta lépni, akkor áldozat nélkül kaphatod meg a kívánt dolgokat. Az okkult dolgokkal való ilyesfajta babrálásnak sosem jó a vége.
A Biblia is állítja, hogy Isten nem szereti sem az emberáldozatot, sem a halottakkal való kommunikációt.
Ne csináld. Ez a 21. század, nem égetünk el máglyán senkit. Vannak más módszerek, keresd fel azokat.
Vagy
Tudom, hogy a gyász nem egyszerű folyamat, szerintem itt mind veszítettünk már el számunkra fontos személyt. Én is, és ez a seb nemrégiben felszakadt, de tartanom kell magam, nincs más választásom. Dolgozd fel az elveszítését (ha kell külső segítséggel) és egyszerűbb lesz az életed hosszú távon. Hidd el nekem.
Nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!