Miért nem lehet az öngyilkosság egy kiút?
Figyelt kérdés
Borzalmas körülmények közt nőttem fel.Mélyszegénységben élek. Anyám nem normális,apám elhunyt 2 évvel ezelőtt amikor még 18 éves voltam a 80-as éveiben. Tele van az életem próblémákkal.Nincsen semmilyen jövőképem,(semmilyen iskolai végzettségem sincs.) Nem birom az itteni körülményeket,viszont a hajléktalanság sem vonzóbb. Úgy érzem hogy semmit sem tud az élet nyújtani már,kedvem meg nem nagyon van végig menni ezen a mizérián. Nem szabadna hogy létezek egyszerűen. Gyűlölöm az életemet,annyira visszataszít jövöképem,mire mentem. Rokonjaim/apám mind tanultak voltak,mérnőkök/tanárok..ma 15:49
1/6 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy, de sose késő tanulni. Kezdj el egy esti iskolát, akar nehany hónap alatt is meg lehet az erettségid. Szakmát is lehet tanfolyamokkal keresni. Ha jól ertem meg otthon laksz, vannak melók ahol van szállás is vagy berelj szobát
2/6 anonim válasza:
"apám elhunyt 2 évvel ezelőtt amikor még 18 éves voltam a 80-as éveiben."
Itt valami elírás van.
3/6 A kérdező kommentje:
előre is elnézést kérek az elírások miatt,nagyon rossz állapotban,alig tudok koncentrálni. Nem hibátlan a magyarom,külföldi vagyok.
ma 17:15
4/6 anonim válasza:
Elöször keress szaksegítséget, amivel fel tudod dolgozni az eddigi traumákat, másrészt feltétlen költözz el máshová, harmadszor meg tanulj valami értelmes dolgot.
5/6 anonim válasza:
bentlakásos gyári munka, otthon vagy külföldön
iskola nem kell hozzá, se nyelv se semmi
egy kis indulo tőke de sok helyen adnak előleget és ha van szállás akkor még egyszerűbb
6/6 anonim válasza:
Keress pszichológust. Kezdj el valamit csinálni és menj tovább, minden nap. Kár lenne fiatalon feladni. Még annyi dolog történhet veled a következő évtizedekben.
Aki hitetlenekedik az apa kora miatt, nos, 60 felett is születhet egy férfinak gyereke, tehát nem elképzelhetetlen a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!