Miért nem lehet az öngyilkosság egy kiút?

"apám elhunyt 2 évvel ezelőtt amikor még 18 éves voltam a 80-as éveiben."
Itt valami elírás van.

bentlakásos gyári munka, otthon vagy külföldön
iskola nem kell hozzá, se nyelv se semmi
egy kis indulo tőke de sok helyen adnak előleget és ha van szállás akkor még egyszerűbb

Keress pszichológust. Kezdj el valamit csinálni és menj tovább, minden nap. Kár lenne fiatalon feladni. Még annyi dolog történhet veled a következő évtizedekben.
Aki hitetlenekedik az apa kora miatt, nos, 60 felett is születhet egy férfinak gyereke, tehát nem elképzelhetetlen a dolog.

Az öngyilkosság lehet megoldás sőt a lehető legjobb de amíg van remény és lehetőség a változásra hogy jobb legyen addig nagyon nagy butaságnak és gyávaságnak tartom.
A jövőben lehet eljön nekem is az a pont hogy nincs hova tovább de addig is kitartok és küzdök hogy jobb legyen.
Hidd el ha lehetett volna választani hogy megszülessek e vagy sem én se lennék itt de ha már így alakult szerintem tartozol magadnak annyival hogy megadod az esélyt és élsz a lehetőséggel hogy egy olyan életet élsz amire a végén azt mondod na ez megérte!

6
Jaj, igazad lehet! Én úgy olvastam, hogy "apám elhunyt 2 évvel ezelőtt amikor még 18 éves voltam a 80-as éveKben."
2-es voltam

7
"Minden élethelyzetben van kiút"
Nem, nem minden helyzetben. Én középkorú vagyok és annyira sok szorongás és depresszió volt az életemben, hogy az borzasztó. Sokáig kitartottam (még most is...), próbálkoztam így, próbálkoztam úgy. Eljutottam egy olyan szintre, hogy nem tudok dolgozni, elszigetelődtem, nincs pénzem, romlik a fizikai egészségem. Menopauzában is vagyok, ez még a pszichésen egészséges nőket is megviseli.
Természetesen egy 20 éves embernek még RENGETEG lehetősége van, én sem érzem úgy, hogy ennyi idősen valakinek az öngyilkosságot kéne választania.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!