Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valamilyen mentális problém...

Ez valamilyen mentális probléma nálam, vagy csak egy sima, emberi tulajdonság?

Figyelt kérdés

Persze ahogy mindenkiben, bennem is vannak rossz tulajdonságok, ebből az egyik a pletykálás és a panaszkodás. Nem tudom tartani a szám, ha valami olyan dolog jön szóba, sokszor mérlegelek is, de abban a pillanatban úgy érzem, hogy nekem jó lenne az, ha elmondanám valakinek azt, amit hallottam valakiről. Vagy elpanaszkodjak valakinek, hogy mennyire szar is minden, azt se tudom visszafogni sokszor, pedig vissza akarom. Csak utólag jövök rá, hogy basszus, megint ezt csináltam, és megint nem kellett volna.

Szerintetek? Valami tipp esetleg, hogy ezt meg lehessen akadályozni?

ma 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld visszafogni magad és arra gondolni, fordított esetben mennyire rosszul esne neked visszahallani, amire megkértél valakit, hogy ne mondja el másnak. Panaszkodni pedig csak olyannak, aki közel áll hozzád, más úgyse érzi át. Ez bosszantó tulajdonság. Mentális betegség szerintem csak akkor, ha agyonszekálnál embereket a saját problémáiddal, pl. erővel meghívnád őt/meghívatnád magadat egy társaságba, hogy ott is veled foglalkozzanak.
ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!