Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék megváltozni és...

Hogyan tudnék megváltozni és ezt a rossz szokást, tulajdonságot eltörölni belőlem?

Figyelt kérdés

Amióta élek, mindig arrogáns, undok vagyok mindenkivel, még a családtagjaimmal is, ha valami nem tetszik nekem, vagy veszekszünk.

Nem tudok úgy lekommunikálni a másikkal, hogy szépen, kedvesen. Hanem ahogy leírtam magamat. Amikor véget ér a beszélgetés, veszekedés, 1-2 óra elteltével rám tör a lelkiismeret furdalás, hogy megint beledöftem a másikba a viselkedésemmel. És ez borzasztóan fáj, zavar.

Nagyon igyekszem, de mindig előjön ez a démon. :( egy ideig azzal próbálkoztam, hogy nem beszélek, nem válaszolok senkire, semmire. Ez is egy jó taktika, csak egy idő után az embereknek már elegük van abból, hogy nem adok véleményt. Ha valami nem tetszik, és nem szólok erről, akkor játszom a sértődöttséget, vagy rossz kedvű leszek egész nap, ami kihat a többiekre is.

Segítsetek. Pszichológust már kerestem nagyon sokszor, egyik sem volt jó. Magam szeretném ezt megoldani, valamilyen úton, amin végig mehetek. Járt már valaki hasonló cipőben, hogyan oldotta meg ezt?

20/L

tegnap 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A régesrégi módszert tudom javasolni: MIELÖTT megszólalsz, számolj magadban tízig, és gondold át, MIT és HOGYAN fogsz mondani
tegnap 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!