Drog megvonásra szedtetek gyógyszert? Mit?
Venlafaxinnal 44 kg-ra fogytam le. 175 cm. 60-65 kg az ideális súly. 44 kg veszélyesen alacsony.
Sertralin hat, Ketilept hat, Lyrica izomfájdalomra hat. Lamolepről franc se tudja. De legalább nincs mellékhatása.
Remélem alvást is segit majd a Lyrica. Ma kipróbálom. 3x75 mg lett az adagja. Már korábban is szedtem. Szorongásra jó volt + emelt hangulatot. Pregabalin néven váltottam ki. Az hatott jól. Prabegin gyógyszernevű alig hatott.
Nekem 300 mg Lamoleptől tartósan kiütéseim és viszketés volt.
Már csak az alvásommal van gond. Remélem arra is hat a Lyrica.
Izomfájdalmat és izzadást megszüntette. 3x75 mg az adagom.
Ketilept prolong 50 mg, ketilept (nem prolong) 25 mg
Sertralin 150 mg.
Lamolep 200 mg.
Lamolep 100 mg-nál kezdett hatni. Tovább emelve nem volt erősebb hatása.
Nem tudom irtam-e, de a kiutesek teljesen normalisak es elmulnak es a viszketes is, de a lamolep nem tudom mi, ezert mondom valts lamictalra, hatha az hat akar 500mg vagy 800mg al is. De latom nem akarod nagyon, oke.
Az alvassal, hat valaki citromfu, valaki xanax, valaki rivotril, valaki cinolazepam, lehet sorolni. Ha csak az a gondod mar.
Bar ez az egy gond elegge fura, hogy eddig opioid gond volt, meg izomfajdalom, aztan bipolarissa fejlodott, most meg mar csak alvas gond. Eddig ezt total nem emlitetted, hogy mar csak alvas gond van. Ezt leirhattad volna a megjegyzesben akar es akkor nem 3 oldalon at mondok tanacsokat, hanem egy kommentben, raadasul ossze vissza. Meg a cim sem passzol csak az alvasra.
Figy. Ha eddig hulyeskedtel, nem tudok mit mondani, ha valami nincs rendben, es eddig huztuk a lonak a tudod milyet akkor vagy te vagy bolond enyhen fogalmazva vagy en vagy mindketten, hogy arra lyukadunk ki, hogy vegul leirod mit szedsz es kizarolag "csak" alvas gondod van mar. Arrol nem beszelve, hogy az elejen addiktologiarol beszeltunk, a cimben, leirasban, hashtagekben metadon, heroin, opiat/opioid, benzodiazepine van. Ez total nem "csak alvas gond" meg citalopram meg pregabalin.
Ezt 5 mondatban le lehetett volna irni.
Erre tobbet nem pazarlok, nem tudom mi jo neked ebben, de te is pazaroltad az idodet meg en is az enyemet meg a tudasomat, segitsegemet. Szoval torlom az egesz baromsagot, mert buzlik a fejetol a hal.
Izomfájdalmam, izzadás is volt. Szombaton kaptam rá pregabalint. Attól elmúlt.
Bipoláris zavarom szerfogyasztás előtt is volt. + Generalizált szorongás, C-PTSD.
Már csak alvasgondom van. Pregabalinnal is csak 5 órát aludtam és felébredtem. Lehet vissza tudok aludni.
Az izomfájdalom, izzadás megvonási tünet.
Alvásgond nem tudom, hogy megvonási tünet-e vagy nem.
Már az elején leírtam a tüneteket:
"Izomfájdalom, izzadás, alvásgond és enyhe depresszióm van.
Reggel 200 mg Lamolepet, este 150 mg Sertralint és 50 mg Ketilept prolongot szedek bipoláris zavarra és megvonási tünetre. Hiába retard a Ketilept, nem tart a hatása estig, így du 4-5 órán át rosszul vagyok."
Pentedron
Láz, izomfájdalom, izzadás, sóvárgás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!