Pszichopata vagyok, vagy miért ilyen az érzelmi világom?
Próbálok horrort nézni, hogy féljek. De megnéztem a Motelt meg a Terrifier első részét és semmi. Sokszor úgy érzem olyan az agyam mint a gépnek, hogy csak 1-esek meg 2-esek. (vagy lehet hülyén írtam és 0-ák meg 1-esek, tökmindegy).
Nagyon ritkám érzékenyültem el filmnél. De pl. egy olyan volt a Gyűrűk Urában amikor Boromir meghalt és úgy nevezte Aragornt, hogy "királyom". Nem tudom miért pont ez az egy olyan jelenet.
Szerencsejátékoztam is volt, hogy annyit buktam ami után más szétverte volna a házat vagy kárt tesz magában. Ott is úgy gondolkoztam mint a gép, hogy csökkent a vagyonom, de van állásom van bevételem továbbra is. És mi a következő lépés? Pedig ott volt néhányszor hogy millió forint felett veszítettem.
Idegesít, hogy miért pont a Gyűrűk Ura ami egy Fantasy film. Igaz, hogy az egyik kedvencem. De semmilyen hatással nem volt az életemre.
32 F
Egy nő elmegy az anyja temetésére, ahol találkozik egy férfival, akivel addig még soha, akivel azonnal nagyon jól kijönnek, és akiről azt gondolja: úristen, ő lehet a lelki társam. De a temetést követően rájön, hogy elfelejtette a nevét és a számát is, fogalma sincs, ki ez a férfi, és senki más sem tudja, akit megkérdez. Nagyon szomorú és zaklatott amiatt, hogy többé nem fogja látni őt. A következő héten a nő megöli a nővérét. A kérdés: miért tette?
Ez egy teszt. Tudod a választ?
(Én tudtam, engem ez rémített meg... 🙃)
Te vagy az első ilyen ember rajtam kívül... 🙃
Nekem mondjuk ez szimplán "logika", ráadásul én kifejezetten empatikusnak és "érző szívűnek" jellemezném magam, sokan viccelődnek is rajtam, hogy a légynek se tudnék ártani, szóval fura 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!