Pánikbetegség tulajdonképpen csak egy ürügy, hogy ne kelljen ezt, azt megcsinálni? Esetleg én látom máshogy ezt a pánikbetegség, szorongásos betegségek valódi példázat? Légyszíves olyanok írjanak, akik érintettek valamilyen formában!
A húgom pánikbeteg, emiatt ott hagyta a sulit, és nem dolgozik, 17 évesen egésznap otthon van, és nem látom, azt, hogy annyira izgulna, vagy remegne.
Szedd valami gyógyszert, hetenként jár terápiára, de míg, én 17 évesen ha nem mentem iskolába, szüleim konkrétan megvertek volna, ő a pánikbetegségére hivatkozva, otthon lehet. Nem irigylem, se semmi, de szerintem aki otthon, tud tornászni, avagy lemenni este futni az utcára, pont akkor, amikor nem éppen veszélytelen emberek járkálnak lent az utcán...
1. nem kitalalt betegseg
2. nemcsak te gondolod ezt, sajnos, hogy ezt az erintettek csak kitalaljak es szimulaljak a mentalis betegsegeket
3. a panikbetegsegnek nem mindig vannak lathato jelei (remeg, izgul), de az is lehet, hogy az iskola valtja ki
ha valaki gyogyszert szed es hetente terapiara jar, akkor nem hiszem hogy kitalalna
ne irigyeld, szerintem szivesebben menne iskolaba, es attol is szenved, hogy nem jarhat
Hozod a tipikus magyar empátiamentes, bunkó, irigy hozzáállást. Nem örömében pánikbeteg. Látom, tudat alatt azt szeretnéd, bárcsak meg lehetne őt verni legálisan és betegen iskolába zavarni.
Én a helyedben szégyellném, milyen érzéketlen kérdést írtál ki.
Kérdező, jól látod a dolgokat.
A húgod egy lusta, iskolakerülő, link alak.
De nem kell az ilyenekre irigykedni. Az élet helyrerakja mindet. Ha majd felnőtt lesz, nem lesz, aki eltartja a két szép szeméért, aztán mehet majd a gyárba három műszakba dolgozni. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!