Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez szorongás vagy ocd vagy mi...

Ez szorongás vagy ocd vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Tavaly nyár óta kezdtem félni attól, hogy nehogy sorozatgyilkos legyek vagy valamelyik szerettemet bántsam vagy halehet legyen olyan mentális betegségem ami ilyet csinál, és agresszív kényszergondolataim vannak így néha amitől szoktam szorongani, van amikor próbálok nem figyelni rájuk és nem szorongani és sikerül is de ha tiktok vagy valami hirtelen ilyet dob be egybe az jut eszembe mi van ha ilyen leszek és mi van ha lesz ilyen mentális betegségem vagy már van és nem tudok róla, és akkor olvasgatok sokat ilyesmi után és akkor az még rosszabb. Mostanában próbálom azt, hogy ne olvasgassak sem betegségek után sem ilyen emberek után. A napjaim néha azzal telnek el, hogy magamba mondom a dolgokat és próbálom nyugtatni magam és próbálom kontroll alatt tartani magam és az agyamat meg ilyesmi. Olvastam olyant ennek az az ellenszere, hogy hagyja az ember a gondolatokat , mert mindenkinek vannak ilyenek és nem kontroll alatt tartani magát meg ilyenek de valahogy nem jön mindig össze, mert mindig arra gondolok, hogy de miért szorongok ettől vajon vagy miért is fordulnak meg agresszív kényszergondolatok egyáltalán az ember agyába meg stb stb. 24 éves vagyok és amúgy még azt vettem észre , hogy így sokszor mintha én direkt így sanyargatnám magam, mert volt olyan is, hogy boldog voltam de ilyen 1-2 percre és örültem valaminek és egybe egy olyan gondolat jött, hogy de miért is vagyok boldog amikor lehet van valami betegségem meg stb és így mintha direkt néha saját magam szorongtatnám meg sanyargatnám
tegnap 23:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!