Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SZTKs ADHDs kivizsgálásoknál...

SZTKs ADHDs kivizsgálásoknál mennyi idő van első találkozás és diagnózis/kizárás között?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sikerült egy ADHDs kivizsgálást szereznem, és kérdezném hogy általában mennyi az idő az első találkozás és a diagnózis között?

Eléggé rosszul érzem magam e dolog iránt, nagyon úgy érzem hogy tényleg van ADHDm(Figyelmetlenségből 9/8 szimptómám van) és kell gyógyszer/terápia, és ha lehet minél korábbnan, de orvos nem vagyok és diagnózist magamnak persze nem tudok adni. Szerencsére itt nem élet-rongáló effektusa van, tanulást pl rá tudom magamra erőszakolni, de attól még ugyanúgy eléggé depresszáló ha megint 7.-re veszítek el valamit, vagy sikertelenül organizálom magam, vagy nehezem esik tisztán gondolkodnom valamiről.

Másrészt ha nincs semmim, akkor is jó lenne tudni "véglegesen", mert gondolom első alkalommal nem mondják meg, és érdekelne ugyanúgy megtudnom hogy honnan származik az ami nekem defektnek tűnik.

(Contextusnak pesti lakos vagyok, 8. kerületi klinikába megyek)

tegnap 23:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!