Létezik olyan ember, akinek nem szabadna terápiára járni, mert teljesen összeomlik attól, hogy találkozik önmagával?
Figyelt kérdés
És ettől az önismerettől nem lesz jobban?ápr. 9. 07:51
1/14 anonim válasza:
Pl én. A pszichológus szerint nekem csak árt a terápia. Mégis muszáj vagyok menni,mert ami bennem van,muszáj kibeszélnem. És utána sokkal rosszabbul vagyok. De ha nem megyek,akkor meg attól kerülök a padlóra. Ördögi kör..
2/14 anonim válasza:
Az önismeret nehéz pálya. Nem való mindenkinek.
3/14 A kérdező kommentje:
Kedves második, ki tudnád ezt fejteni mélyebben?
ápr. 9. 10:00
4/14 A kérdező kommentje:
De ugyanígy rád is kíváncsi lennék jobban kedves első
ápr. 9. 10:00
5/14 anonim válasza:
1es vagyok. Részleteket nem írok. Az a lényeg, hogy olyan dolgokról kell beszélnem, amik velem történtek,amik akkor is felemésztenek,ha magamban tartom, és akkor is,ha beszélek róluk.
6/14 anonim válasza:
Nekem sem lehet traumafeldolgozást csinálni, mert összeomlanék. Ezt a pszichológus mondta. Csak olyan terápiára járok, ahol a mindennapi dolgaimat beszéljük át, ahhoz kapok segítséget.
7/14 A kérdező kommentje:
Kedves hatos, azt mondta a pszichológus, hogy a traumafeldolgozás miatti összeomlás után össze lehetne-e egy az összeomlás előttinél jobb állapotba rakni téged?
ápr. 9. 12:54
8/14 anonim válasza:
Nem, azt mondta, hogy rosszabb állapotba kerülnék, nem tudom feldolgozni a traumáimat. Ezért meggyógyulni sem fogok.
9/14 A kérdező kommentje:
De mi alapján jutottatok arra a következtetésre, hogy nem tudnád a traumáidat feldolgozni?
ápr. 9. 13:52
10/14 anonim válasza:
Mert megpróbáltuk és pszichotikus lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!