Ha két borderline személyiségzavaros ember találkozik, abból sülhet ki valami jó? (párkapcsolat)
Csak gyógyszeres kezelés alatt állok, terápiás alatt nem, a körzeti doki szinte nem is ismer.
Decemberben jöttünk össze a pszichiátrián. Amúgy még nagyon az elején vagyunk a kapcsolatnak, és annyi a sértődés, félreértés és elbeszélés egymás mellett...szerintem sem fog működni.-_-
Igen, most bocsi, nem sértegetésképpen írom, csak "tényként", hiszen nyilván te is tisztában vagy vele, hogy párkapcsolatban még egy borderline-os is bonyolult eset, nemhogy kettő együtt! Tényleg nem sértésként írtam!
Szerintem tegyétek rendbe magatokat - ne csak gyógyszeresen, hanem ha lehet, terápiával - és akkor utána már sokkal jobb esélyeitek vannak normális párkapcsolatra, akár külön-külön, akár együtt is!
nem szeretnélek lelombozni de szerintem semmi jó nem sülhet ki belőle
ha csak abból indulok ki hogy amikor az egyikőtök a mélyponton van a másik pont nem és így váltogatjátok egymást csak bántani fogjátok egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!