Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember él magányosan Magyarországon, akiknek soha nem jött össze a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Hogy lehet így egy egész életet végig élni?
2013. dec. 7. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Jelen. Könnyű nagyon.

20/F

2013. dec. 7. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg fogod látni
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez az ország egy külön világ :/ sokat fog változni a jövőben.Az viszont kérdéses,hogy melyik irányba!
 4/9 anonim ***** válasza:

A barátnő/barát fogalom sokad rangú, olyan mint egy hobbi és így is kell rá tekinteni. Vannak az életben szuper dolgok amikkel egy nő vagy férfi társ nem ér fel.

21/F

2013. dec. 7. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, ezzel én is így vagyok, bár van itt országon belül egy olyan hely ahol megállnám a lábam ha a társasági életem nézzük. Volt olyan hogy megismertem egy lányt aki az ország másik felében lakik, és bekerültem az ő társaságukba 1 hétre, nagyon jó a társaság oda befogadtak és mondták hogy náluk új emberré változnék. De ott nincs munkalehetőség egy a bibi a dologba így kénytelen voltam itthon maradni.

Persze van még egy hely ahol lenne esélyem még új életet kezdeni csak per pillanat ez nem megoldható, de úgy 1-2 év múlva ha itt nem fog változni semmi, akkor szedem a sátorfámat és már megyek is.

2013. dec. 7. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Elég sokan vannak így....
2013. dec. 7. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy lehet így egy egész életet végig élni? Egyrészt hacsak nem halála pillanatában válaszol éppen valaki, akkor nem lehet erre a kérdésre értelmes választ adni, másrészt meg a dolog nem választás kérdése. Ha az lenne, akkor sokkal kevesebb ilyen lenne. A többség kényszerből van így, mert nem kell senkinek.
2013. dec. 7. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan vannak így,köztük én is sajnos.

Hogy lehet így végig élni? Hát nem egy jó dolog elhiheted senkinek sem,de nem tudunk mást tenni.Ezt dobta a gép,ha nem kellünk senkinek,akkor sajnos nem.

2013. dec. 7. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Ismerek olyanokat akik nem csúnyák, nem hülyék, kedvesek, egzisztencia is ok. Akkor mi a baj? Bár ez egy külső megfigyelés, de az illetővel is baj lehet hogy nincs valakije, nem csak a Világ!
2013. dec. 7. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!