Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontoss! Ha lenne eselyetek, hogy kapcsolatba lepjetek, esetleg talalkozzatok kedvenc szineszetekkel/szinesznotokkel megtennetek akkor is, ha a parotok nem rajong az oteltert, es zavarna ot? Kerlek irjatok meg velemenyeteket!
Hát elég necces...én nem tartom fairnek hogy a párod nem támogat függetlenül attól hogy ő nem bírja azt a valakit...Miért mit hisz? Hogy ráveted magad vagy éppen Ő te rád? Szerintem feleslegesen parázik...én a helyedbe leülnék vele komolyan beszélgetni erről, ha kell többször elmondani neki hogy ez neked fontos és hasonlók...
Nálunk ilyen veszély nem fenyeget :) Én Ien Somerhalder-ért vagyok oda :D Elfolyok a tv előtt ha olyan filmet nézek amiben ő van és a párom persze utálja :D De esély sincs hogy találkozzam vele :) Ha ne adj isten mégis lenne, ismerem a páromat annyira hogy függetlenül attól hogy nem bírja (már csak azért sem mert oda vagyok érte) nem hisztizne rajta, mert szeret és tudja bármi közelebbi kapcsolat tök esélytelen lenne :D
De am kivel találkoznál?
Tényleg Ian-nel találkozhatnál? :)))))) Aztamindenit :))) Akkor erre ráhibáztam...:) Én bizti élnék a helyzettel :)
De mégis mit gondol a párod? Hogy bármi lehetne köztetek? Vagy ezt annyira nem értem...:/
Annyira bírom amikor a pasik ilyen celebekre féltékenyek...Amikor az én párom már a plafonon van tőle, rászoktam azért tenni egy lapáttal hogy vegye észre magát, hogy "jajj már megint a cicafiú van a tv-ben, ne kapcsold el" :D És ilyenkor azért szokott kapcsolni, hogy teljesen bolond ha egy tv szereplőre "féltékeny" :))) Mindig vissza akarja adni, ha egy csöcsös csaj van a tv-ben, de engem valahogy nem hat meg :)
Viccet félre téve :)
Azt nem mondta el hogy mégis mi zavarja ennyire?
Hát nekem ilyen gondom nincsen. Akiket színészeket szeretek azok többnyire már vagy öregek vagy nem egy szépségideálok.
Akiket meg a külsejükért bálványoznék azok meg számítógépes karakterek.
Elhiszem hogy örülnél a támogatásnak, mki örül ennek egy kapcsolatban :) Én annak örülnék ha nekem is esélyem lenne találkozni vele :D
De nem akarlak elkeseríteni, de szerintem annyian lesznek ott mint az oroszok...szóval szerintem nem lesz arra esélyed hogy beszélgess is vele...:/
De sok sikert kívánok :) Aztán ha eljön az idő, hogy ott lesz, majd írd meg hogy elmentél e :P
Ez csak egy közönségtalálkozó, valószínűleg nem az lesz a vége, hogy Ian még aznap az oltár elé vezet téged :) Ezt értesd meg a pároddal is. Neked ez fontos, egyszeri, vissza nem térő lehetőség, segítsen neked abban, hogy sikerüljön és ne akadályozzon.
Ha ennyire féltékeny egy elérhetetlen emberre, akkor menjen el veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!