Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első párkapcsolat mennyire változtathatja meg az ember életét?
Még nem volt párkapcsolatom, de már vágyom rá sokszor, persze megvagyok nélküle is. :) Elég sokat várok tőle, tulajdonképpen azt, hogy egy jó párkapcsolat értelmet adjon az életemnek, és másképp, szebbnek lássam a világot.
Mik a tapasztalatok?
Jaj ne. Ez nagyon változó. Van aki 12 évesen, 1 hétig, 1 csókkal, mások 16 évesen 4 évig a nagy szerelemmel, a harmadik 20 évesen, egy kis elkeseredettséggel, valakivel akit nem is imád...
Én jól megtapasztaltam, hogy milyen egy figyelmetlen férfi az ágyban, de mivel még nem volt tapasztalatom, nem ismertem fel hamar. Szóval azt javaslom, hogy járj nyitott szemmel, és ha azt érzed, hogy nem egészen jó az a kapcsolat, akkor ne etesd be magad, hogy "de én szeretem", és maradsz vele évekig. Találni fogsz sokkal jobbat. Nem kell ragaszkodni ahhoz ami rosszul működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!