Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért zajlódik le nálam ez...

Miért zajlódik le nálam ez minden találkozásnál egy ismeretlennel?

Figyelt kérdés

Interneten szoktam barátkozni, magányos vagyok, ha 3-4 hetente összejön egy tali egyszerűen elkap undor találkozás előtt, látom, hogy nem fog kedvelni, utálni fog, el fog tűnni stb. Ez azóta van, amióta pont erről az oldalról megismertem egy embert, aki karácsony előtt (2023) eldobott magától, pedig mindent neki adtam amit tudtam.

Azóta esetek 80%ban igazam van hiába vagyok pozitív nem megy EZÉRT, teljesen el akarok zárkózni mert megfogadtam hogy mivel nem vagyok szerethető nem kell erőltetni azt ami nem megy. Így tehát teljes bezárkózás, munka, mivel a munkám imádom, habár nagyon durván felelősségteljes, nem engedhetem meg magamnak hogy az emberek tönkretegyenek, holmi érzelmek alapján.

Amúgy családom sincs, apám elhagyott, anyám bántalmazott.

Ja és 20/f

dec. 6. 02:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad megadni felelőtlenül mindent és hamar bárkinek is!

Fiatal vagy,szeretethiányos, ezért értem meg. Az undor részben érthető,mert eleve azt hiszed, más is így bánik majd veled.Ez okozza azt,hogy így érzel és az is biztos,hogy magadnak okozod a legnagyobb kárt ezzel.

Teljesen elzárkózni nem érdemes,de talán nem is lehet. Próbálj meg úgy élni,hogy a jóindulatot és a kedvességet csak csepegteted mindenki felé és ha tényleg olyan a másik ember,akkor nyitod csak meg a "csapot teljesen".

Bőven tapasztalatból írom, ugyanis nekem apám hamar meghalt,anyám pedig azért nem szeretett, mert fiúnak születtem,holott ő lányt akart...És volt két párom, akiknek mindent megadtam,sokkal többet,mint érdemelték volna,de nagyot koppantam velük.Anyagilag is,lelkileg is.

Nem akarok magányos maradni,de ma már az eszemre hallgatok főleg !

F

dec. 6. 05:07
 2/3 anonim ***** válasza:
"zajlik"
dec. 6. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Kiégtél. Nálam is ez van. Így az esetek többségében miattam b@szódik el a találkozó. Ezért már egy jó ideje, én is teljesen bezárkóztam. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, azzal foglalkozom, ami nekem fontos. Már nem erőltetem magamra azt, amit nem amúgy nem is kell.
dec. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!