Aki klausztrofóbiás az kibírja ha bezárják a csomagtartóba?
Figyelt kérdés
Klausztrofóbiás vok és szüleim családom engem kert meg, h én menjek be a csomagtartóba majd ha utazunk monorra, h olcsóbban jojjunk ki.
Mit csináljak?
Van rés át lehet látni az ülésre onnan???
Nagyon rosszul vok a zárt reszen
tegnap 20:14
1/11 anonim 

válasza:

Benyomtam, hogy kamu, de aztán eszembe jutott, hogy egy taxis is be akarta egyikünket nyomni a csomagtartóba, mert öten voltunk, és úgy ülni nem szabályos. Ott hagytuk a fenébe.
2/11 anonim 

válasza:

A kérdésre válaszolva nem bírja ki. Én egy másfél méteres aknában is rosszul vagyok.
3/11 A kérdező kommentje:
De át lehet látni a csomagtartobol az ülés részre?
Mert úgy jobban kibirnam talán :(
tegnap 20:31
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csodálatom h ott hagytad
tegnap 20:31
6/11 anonim 

válasza:

És mi van,ha megállít a rendőr? Megbüntet vastagon!
8/11 A kérdező kommentje:
Benéz a csomagtartóba is a rendőr?
tegnap 21:01
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem anyádat rakjátok be addig is kussban lesz te meg tudsz fociról dumálni az öreggel... Abszolút jó terv.
10/11 anonim 

válasza:

8!
Ha olyanja van,benézhet,igen. Kérheti,hogy nyissátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!