Normális, ha a pszichológust nem érzem őszintének, ezáltal a megnyílás is nehezebben megy?
Figyelt kérdés
Próbálok sokadjára megnyílni egy idegen embernek, de nehezen megy. Tudom, hogy neki én egy munka vagyok, egy feladat, semmi több, de néha azt gondolom, hogy ő a pénzt látja bennem, neki az a jó, ha sokáig járok hozzá, neki mindegy a terápia minősége, ameddig adom a pénzt. Én meg azt érzem, hogy feleslegesen dobom ki az ablakon a pénzt, nem változik semmi, csak a pénztárcám vastagsága és emiatt nagyon kezdem elveszíteni a motivációmat.tegnap 18:26
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem ez a "meglátásod" a problémád része, a saját gondolkodásodat vetíted ki a pszcihológusra (is).
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem mind érezzük néha kicsit így akik járnak terápiára, de ha nem csak néha érzed ezt és tényleg akadályoz abban, hogy megnyílj, akkor hagyd ott, keress egy másikat. Hány éve jársz hozzá? És hanyadik pszichológusod? Én 10 évig jártam egyhez, jól ment a terápia, gyógyultam is, kigyógyított az anorexiából, de nem mondom h nem fordult meg a fejemben néha amit írsz. De aztán ő mondta a végén hogy már nem tud tovább segíteni, hagyjuk abba.
3/5 anonim 

válasza:

Én jártam több terápiába és esküszöm, soha nem fordult meg a fejemben, hogy a pénzt (vagy csak a pénzt) látják bennem.
4/5 anonim 

válasza:

Egy pszichológus sosem őszinte.Az emberi elme manipulálása a szakterülete.Nem az a dolga hogy együttérezzen a beteggel,hanem hogy azt mondja amit szerinte mondania kell.
5/5 MTamas2 

válasza:

Munka, munka az már igaz, de mint minden területen, itt is léteznek akik szívesen, örömmel, lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Bár igaz ami igaz, itt a kiégés jelentős veszély.
Nekem 3 terepeutám volt, a háromból egyet kirúgtam mert őt tényleg nem érdekelte a bajom.
4-es nem gondolnám hogy a pszichológusok az emberi elme manipulálását tűznék ki célul, inkább élnek a különféle terápiás módszerek adta lehetőségekkel a beteg javára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!