Nincs semmihez motivációm, lassan már életkedvem sincs. Hogy lehet ebből az állapotból elmozdulni?
Jó ideje nincs semmi motivációm. Csak telnek a napok és mindig azt várom, hogy este vagy hétvége legyen.
A munkámat már nem szeretem. Nem lehet fejlődni itt, mindig ugyanaz van minden nap. Utálok már bejárni. Itt az oldalon meg a környezetemben is mindenki azt hajtja ne mondjak fel, mert nehéz másik helyet találni. De itt csak szenvedek már jó ideje.
Barátaim sincsenek. Eltűntek az évek során. Igaz, én le voltam maradva hozzájuk képest, mert nem mentem még férjhez, illetve nincs gyerekem. Aztán szépen lassan semmi közös témánk nem volt a gyereken meg családon kívül. Rám senki nem volt kíváncsi, hiába próbálkoztam.
Ismerkedni új emberekkel nagyon nehéz. Egyrészt mert nincs rá lehetőségem, másrészt nincs mit mondanom magamról, ugyanis szó szerint semmi nem történik velem. Eljárok dolgozni meg hazamegyek. Utálok már bárkivel is beszélgetni. Itt a munkahelyen sem tudok semmiről mesélni, ha megkérdezik mi újság velem. Rendesen szorongok már ettől a kérdéstől.
Nagyon rosszul vagyok lelkileg. Reggel is sírni tudtam volna.
Pszichológus tudna segíteni?
29N
Igen, borzasztó a magány. Szerintem rányomja az egész életre a bélyegét.
Irigyellek a kutyus miatt. :) Nekem sosem volt háziállatom, amit bánok most már. Ahogy megtapasztaltam a macskánál, mennyi szeretetet ad és mennyire hiányzik most. A kutyád mindig melletted lesz önzetlenül! Az szuper hogy jártok kirándulni. :)
Úgy látom egyidősek vagyunk. Azért szomorú, hogy ennyi fiatal ilyen helyzetben van.
Neked sincsenek terveid a jövőre nézve, nincs ami motiválna?
Átérzem teljesen. Mondjuk nekem a mai nap nagyon mélypont. Annyit sírtam.
Én elkezdtem nézegetni szeptemberi képzéseket. Lenne kedvem tanulni. Annyi akadályoz, hogy a városban, ahol élek kb semmi értelmes nem indul. Kocsim nincs, így messzebb nehezen jutok el. Pedig jó lenne.
Meg bánatomban egy alapítványnak utaltam egy kis pénzt most, akik láttam cicákkal foglalkoznak és fogytán a tápjuk.
Hátha itt a kérdés alatt találsz valaki olyat, aki tudna neked segíteni. Tényleg ritka rendes emberek írtak eddig is.
Ha van lehetöseged a lakasodba allatot tartani, akkor vagj bele. Menj el egy közeli allatmenhelyhez, es nezz körbe, erdeklödj. De az interneten is biztos talalsz. Egy kutyus kimozdit, eljartok setalni, foglalkozol vele, de akar egy macska is aki otthon var mikor hazaersz.
Ha nincs lehetöseged ra, akkor allatmenhelyeknel lehet csak setaltatasra eljarni.
Üdv ujra itt.
Megszakad a szívem, nem lett semmi sem jobb?
Én is azt ajánlanám h legyen akár egy saját, benti cicád. Nagyon sokat tudnak hozza adni az eletedhez. Igazi antidepreszánsok, viszont igy meg jobban beleszel zarva a hazba. Ami nem biztos h jo otlet, de mondjuk, hozza lehet szoktatni oket a setaltatashoz, hidd el sokan viszik le porázal a cicákat.
Persze plusz koltsegekkel jár, ha problema akar egy kisebb allatban is gondolkozhatnál. Pl 🐇🐹
#45: Pontosan. Én is utalok havonta egy állatmenhelynek. Hét elején meg megláttam, hogy másik menhelynek segítségre lenne szüksége, nekik is utaltam. Nem kell nagy összegekre gondolni, de jó érzés segíteni valóban. :)
Te is jószívű ember vagy. :)
#46: Szia! :) Hát... Egyszer fent egyszer lent. Hétfőn szörnyen éreztem magam, aztán kedden a semmiből írt nekem egy főiskolás volt évfolyamtársam. Nem tudom hogy jutottam eszébe, ezer éve nem beszéltünk egymással. Beszélgettünk, jól esett. :) Felvetette, hogy szívesen találkozna is velem.
Korábban írtam itt az egyik jó barátomról akinek családja lett és keveset beszéltünk jó ideig. Mióta megemlítettem neki, ő is többet keres engem, gyakrabban beszélünk. És nem csak róla meg a családjáról.
Ma mondja, hogy beszélték a feleségével, jó lenne találkozniuk velem. Úgy örültem. :)) Csak nem egy városban lakunk,de majd összehozzuk. Jövőhétre szabira küldtek mert rengeteg napom bent van.
Ja és a kis kóbor macska is kedd óta otthon vár engem ismét minden délután. Esténként ha kertészkedek ott van velem.
Nagyon gondolkodok saját állaton. :)
Úgyhogy változó, hogy éppen hogy vagyok.
Olyan aranyos vagy amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!