Sok mindennel küzdők nap mint nap, de már nincs életkedvem, se motivációm a mindennapokhoz.. Hasonló cipőben valaki?
Legrosszabb az egészben a hülye vesekő, amikor nincs semmi akkor viszonylag jól elvagyok de mikor elkezdődik a tompa fájdalom lent szúr stb.. Akkor teljesen kétségbe esek. Elegem van a sok fájdalomból.. Borzalom ezekkel élni. Menstruációm is annyira fájdalmas hogy 2 napig fekszem, gyógyszerek tartanak életbe..
Emellett még van sok más pl. reflux meg IBS,IR.. Ezek szerintem már mind a stressz miatt alakultak ki.
Munkámat se tudom csinálni.. Nagyon sokat kell táppénzen lennem ezek miatt. Nem tudom hol a kiút már.. Nincs erőm se célom.. Egyik nap jön a másik után..
Gyűlölöm hogy ezekkel kell szenvedni, és együtt élni..
Én is sokat szenvedtem (es még most is szenvedek)
Elvesztettem a szüleimet, kiskoromban elhagytak apám anyja nevelt, amíg élt aztán 17 éves korom óta a saját lábamon állok, és sosem kaptam támogatást. Ez hat éve volt, es nekem endometriózisom van úgyhogy elhiszem hogy milyen a mensikor neked...
Szívritmuszavarom is volt...
A vesekövedet nem lehetne kivetetni?
Legyen a motivaciód a családod (ha van😇😭), és a szeretteid...
Sose add fel, erős vagy ha küzdessz!!
23N
Van családom persze, és támogatóak is. Én fáradtam bele az állandó fájdalomba.. Nehéz mosolyogni es vidám lenni. Férjem is állandóan aggódik miattam.
Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a szeretteid. Példa értékű, hogy kitartasz és mész előre 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!