Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évekig molesztáltak. Túl...

Évekig molesztáltak. Túl lehet ezen lenni valahogy?

Figyelt kérdés

Kb. 3 - 10/11 éves korom között...Senki nem tud róla, de nekem pokollá tette az életemet. Nem sikerül semmi. Nincsenek barátaim, egyedül vagyok. Félek az emberektől, nem bírok, ha hozzám ér valaki. Nem tudok aludni. Nem tudok örülni semminek. Önbizalomhiányom van, utálom magam. Van aki élt át hasonlót, és túl van már rajta??

22L

2010. okt. 24. 20:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi, sajnos én is nagyon érzem, hogy csak a pénzem miatt beszélget velem, és nem akarok senkiről rosszat feltételezni, de én is gondoltam már rá, hogy olyan, mintha direkt nem lenne az érdeke, hogy gyógyuljak!:(

Sikerült időpontot kérnem pszichiáterhez november 11-én, reggel 9-re...félek, hogy el kell majd mondanom az okokat, de már bármit megtennék, hogy túl legyek ezen valahogy...ami még elég messze van!:(

2010. okt. 28. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért bátorkodom írni, mivel kérdezted, hogy élt-e már át valaki hasonlót, mint Te.

Sajnos igen, én igen.

Mintha csak én írtam volna a kérdést… engem a saját apám molesztált hozzád hasonlóan 4 éves koromtól kb 10-11 éves koromig. A legdurvább időszakban kéthetente megerőszakolt.

Pár napon belül 19 éves leszek, de még mai napig sem sikerült feldolgoznom. Szakemberhez sem jutottam még el a gondommal.

3 embernek említettem a dolgot, de részleteket senkinek nem árultam el. Anyám is tud a dologról, gyakorlatilag nem hitt nekem, megvádolt, hogy csak élénk a fantáziám…

Ma azon a ponton vagyok, hogy kívánom kiadni magamból, kívánom kibeszélni, de nem megy. Ha oda jut a beszélgetés, hogy elmondhatnám, ha nem is az egészet, de részletet igen… leblokkolok és remegni kezdek, egyszerűen nem megy. Talán be kell látnom, el kell fogadnom, hogy ez a titok mindörökké a lelkemet nyomja majd.

Kérlek ha olvasod, mesélj egy kicsit… hogy alakul az életed? Segített-e a pszichológus? És a pszichiáter? Sikerült-e már kijutni a mélypontról?

18/L

2011. jan. 10. 23:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy ilyen bátor voltál, hogy mertél írni nekem nyilvánosan! Nagyon sajnálom, ami Veled történt! Azt is, ahogy anyukád, meg a környezeted Hozzád áll...hát ezért sem mondtam én el senkinek! :-(

Igazából az életem változatlanul padlón van, és még mindig nem látom a kiutat. Pszichológushoz járok, de nem segít egyáltalán, pszichiáterhez is járok november óta, ő és a gyógyszerek sokat segítenek! Ezt ajánlani is tudnám...tapasztalataim szerint a pszichológusok egy bizonyos ponton túl már nem tudnak ezzel a dologgal mit kezdeni.:-(

Te budapesti vagy, vagy pest megyei esetleg?

2011. jan. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!