Túl erős az önkritikám. Lehet ezen segíteni valahogy?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? túl erős az önkritikám és ez már engem is megrémít, amikor első gondolatom önmagamról, hogy társadalmi hulladék vagyok. stbstb.2011. jún. 29. 22:14
1/6 anonim válasza:
Azt azért leírhatnád, miért gondolod ezt! Lány vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, 16 éves lány vagyok. Nem tudom. Semmivel nem vagyok elégedett, ami én vagyok. Semmi ötletem nincs mért érzem ezt.
2011. jún. 29. 22:19
3/6 anonim válasza:
Talán még nem találtál rá önmagadra! Hagyj időt magadnak,és gondolkodj pozitívan! Pesszimizmus helyett légy optimista! Ne kritizáld folyton önmagad,hiszen tökéletes ember nincs!!!! Inkább örülj annak amid van! Fedezd fel a szépet,és a jót önmagadban,az emberekben,a környezetedben! A kritika doppingol,viszont legyenek határok! Az önkritika is fontos,szintén határokon belül! Tanulj meg együtt élni a jó és rossz tulajdonságaiddal!
4/6 anonim válasza:
Így sajnos nagyon nehéz segíteni, de lehet, hogy csak az a baj hogy nincs önbizalmad. Egy kis beszélgetés lehet hogy segítene. Küldj privát üzenetet, ha gondolod. F/18
5/6 A kérdező kommentje:
Am hol mutatja ha kapok én is privát üzenetet?:$
2011. jún. 30. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!