Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évekig molesztáltak. Túl...

Évekig molesztáltak. Túl lehet ezen lenni valahogy?

Figyelt kérdés

Kb. 3 - 10/11 éves korom között...Senki nem tud róla, de nekem pokollá tette az életemet. Nem sikerül semmi. Nincsenek barátaim, egyedül vagyok. Félek az emberektől, nem bírok, ha hozzám ér valaki. Nem tudok aludni. Nem tudok örülni semminek. Önbizalomhiányom van, utálom magam. Van aki élt át hasonlót, és túl van már rajta??

22L

2010. okt. 24. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, ez borzalmas!

Pszichiáterhez jársz gondolom, vagy nem?

2010. okt. 24. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én úgy döntöttem, hogy bebizonyítom megamnak, hogy erős leszek. Mert tudod van az a mondás, hogy ami nem öl meg, az erősít. Persze, nem vagyok olyan, mint mások akörnyezetemböl, nincs túl sok barátom, nem járok el túl gyakran.De szeretek élni,és elfogadtam magam ahogy vagyok.

Tudom, nehéz de hidd el, ha összeszeded magad, és megpróbálsz beszélni róla valakivel, jobb lesz.

2010. okt. 24. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy komoly kérdés,és nem csak kitaláció,akkor pszichológushoz kéne járnod!A nélkül nem fogsz túljutni rajta,egyedül képtelenség szerintem feldolgozni,segítség kell.
2010. okt. 24. 20:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Pszichiáterhez nem járok, de pszichológushoz igen. Több, mint 1 éve (amióta ki tudom fizetni magamnak, mert ahogy írtam, a környezetemben senki nem tudja). De úgy érzem, hogy semmit sem segít. Mintha félne tőlem, vagy nem is tudom. Nem igazán beszélünk róla, csak más, teljesen általános dolgokról, pedig mindketten tudjuk, ami történt. De így csak egyre rosszabb lesz! Tudom, hogy magamon kellene valahogy segítenem, mert ő nem segít! 20:41: Te kinek beszéltél róla?
2010. okt. 24. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Én a legjobb barátnőmmel. Ha úgy érzed, hogy nem segít akezelés, miért nem próbálkozol másik orvossal?
2010. okt. 24. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, ha gondolod, írj privit.Hidd el, minnél többször beszélsz róla, annál jobb lesz. Valahogy beletörődik az ember, hogy ez volt a múltja, és elfogadja önmagát ezzel együtt is. Tudom, milyen rossz, amikor az ember önmagát vádolja, azt hiszi ő maga tehet a dolgokról, de ez nem így van.Te nem tehetsz róla!
2010. okt. 24. 21:00
 7/13 A kérdező kommentje:
És megértő volt? Elhitte Neked? Én azért nem próbálkoztam vele soha, hogy elmondjam bárkinek is, mert annyira hihetetlen volt számomra is az egész, hogy félek, hogy senki nem hinne nekem. Jó kérdés, hogy miért nem váltok pszichológust, igazából félek neki megmondani, hogy úgy érzem, hogy nem tud segíteni. És elbizonytalanodtam, hogy ezen tud-e egyáltalán bárki is segíteni? Hogy lehet-e jobb valaha?! Vagy csak én tudok magamon...
2010. okt. 24. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Te jártál valamilyen szakemberhez?
2010. okt. 24. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, sztem neked első körben egy a TB által finanszírozott pszichiáter-hez kellene elmenned, egyrészt mert nagyobb a a hatásköre, persze a tudása is, másrészt pedig az ilyen magánpszichológusoknak (tisztelet a kivételnek) de érdekük is, h általános dolgokról dumálgassanak veled óránként 5000 Ft.-ért.....és minél később sikerül túltenned magad rajta, annál tovább beszélgetnek veled óránként 5000ért, gondolom érted ;)
2010. okt. 24. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább pszichiáterhez kéne menned. Márcsak azért is, mert ő írhatna fel neked egy enyhe feszültségoldót ideiglenesen, hogy tudj pihenni és ez nagyban hozzásegítene a gyógyuláshoz!
2010. okt. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!