Melyik az a fóbia, amikor valaki attól retteg, hogy valahogy, valahonnét egy kacsa megfigyelése alatt ál?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 23:16
5/10 anonim válasza:
Ez inkább tűnik vmilyen kényszerképzetnek / rögeszmének / üldözési mániának, mint valódi fóbiának, hiszen nem ÁLTALÁBAN fél a kacsáktól, hanem azt képzeli, hogy őt EGY kacsa valahonnan figyeli. Mindenképpen szakember segítsége kellene!
6/10 anonim válasza:
Hát ha ez komoly, akkor valami igen súlyos dolog kezdete szerintem:)
8/10 anonim válasza:
hát ez jó, ilyet még nem hallottam hahahhahahha :)
9/10 anonim válasza:
Ha ezt komolyan kérdezted: szerintem ez messze nem fóbia, inkább egy, a skizofréniára jellemző téveszme.
10/10 Agocs Mihaly válasza:
GYEREKEK EZ NEM NEVETSÉGES, MERT IGEN IS LÉTEZIK ILYEN FÓBIA!!!
TESSÉK MEGNÉZNI !!!
Anatidaephobia (magyarra átírt szó, léte nem valószínű) – attól való félelem, hogy valahonnan és valahogyan egy kacsa megfigyelése alatt állsz. Ez egy Gary Larson cartoonjából származik, ami a The Far Side Gallery, 4-ben jelent meg.
(hu.wikipedia.org)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!