Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokan miért nem mernek sírni...

Sokan miért nem mernek sírni mások előtt?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy mi azzal a baj,ha valaki sír. Az érzelneket meg lehet tanulni kimutatni félelem nélkül.

jan. 11. 12:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Csúnya fejem van olyankor. Másrészt meg néha olyankor jönne rám a sírás, mikor olyanokkal vagyok körülvéve, akiknek semmi közük ahhoz az adott problémámhoz, így nem akarom, hogy kérdezgessék.
jan. 11. 13:57
 12/27 anonim ***** válasza:
#9: a természetes, de elnyomott érzéseidet mások felé se tudod megfelelően közölni, ezáltal lehetsz előbb-utóbb mániás depressziós, ezáltal negatív személyiséggé válasz a környezetedben, vagy szimplán beteg is lehetsz, amit nem tudsz, mitől van, mert nem tulajdonítasz kellő jelentőséget az felgyülemlett érzéseid által keltett belső energia elnyomásának. Nem azt mondtam, hogy meg kell könnyezni egy kiskutyát a neten, mert nem mindenkiből váltja ki ugyanaz a dolog ugyanazokat az érzéseket, ez természetes. De ha valami valamilyen érzést vált ki belőled, nem szabad elnyomni.
jan. 11. 14:10
 13/27 anonim ***** válasza:

#12 Ugyan már! Miért kellene pont mániás depressziósnak lennem, csak mert nem kifelé élem meg az érzéseimet? Miért kellene negatív személyiségnek lennem? Hol függ ez össze?

És miért kéne lebetegednem ugyanezért? Hagyjuk ezt az energiaelnyomás dolgot, hülyeség, ahogy van! Ha igazad lenne, egy extrovertált embernek kutya baja nem lenne 110 évesen sem!

Túlgondolod te ezt a megélés dolgot, vagy csak mentséget keresel arra, hogy nem tudsz uralkodni az érzelmeiden, és ilyen blikk-horoszkóp dolgokkal takarózol.

jan. 11. 14:32
 14/27 A kérdező kommentje:
ha sírni kell,hát sírni kell. nem szégyen. én egyáltalán nem szégyellnék sírni más előtt,akár tömegben is,mint például tegnap a Keletiben.
jan. 11. 14:35
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

És mit értél el vele?

jan. 11. 14:37
 16/27 anonim ***** válasza:
#13: kicsit durva azért blikk-horoszkóphoz hasonlítani egy pszichológiának csúfolt tudományt. De hidd el, nem érdekel, mit csinálsz, az én életemet nem fogja befolyásolni :) Én a (szakmai) véleményemet mondtam el, innentől a te dolgod, hogy ezen elgondolkodsz, esetleg utána jársz annak, amit írtam, vagy élsz tovább a boldog elnyomásban.
jan. 11. 14:41
 17/27 A kérdező kommentje:

semmi baj nincs azzal,ha valaki sír.

előző,takarodj el máshova trollkodni.

jan. 11. 14:41
 18/27 anonim ***** válasza:

#17 Trollkodás lenne?

Komolyan kérdezem, hogy mit értél el vele. Lásd, az összes 0-ra pontozott válaszom ellenére érdekel, hogy másnál miért működik ez a dolog, nekem meg miért felfoghatatlanul felesleges. A gyakori segítő közössége bőszen szórja is a lepontozást.

Nem arról van itt szó, hogy "férfiember nem sír, csak csendben az alkoholizmusba menekül, és 43 évesen meghal májelégtelenségben, ahogy az egy szőröstökű vidéki férfihoz illik"... hanem arra keresem a választ (azoktól, akik vállaltan sírnak), hogy mi az, amitől ez működik. Mit ad nekik a sírás?

De ha ez trollkodás neked, akkor legyen! Nem fogom magam elsírni miatta...

jan. 11. 14:53
 19/27 A kérdező kommentje:

a trollkodást arra értettem,hogy "a férfiak nem sírnak" meg egyéb ilyen férfigyűlölő genderista maszlagokra.

ui:minden,amit a nőknek lehet,azt a férfiaknak is lehet.

jan. 11. 15:30
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Érzelmi intelligenia hiánya ha nem bőgök férfi létemre??😂És csodálkozol hogy a mai generációt lebuxizzák??Nem vagytok férfiak,azért akkora divat ma hogy 40éves csókák kurogatják a 20 éves csajokat.Bőgjetek😂😂
jan. 11. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!