Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, de nem tudok mások előtt sírni. Két éve jártam pszichológushoz, terápiáztunk, de egyszer sem sírtam el magam, pedig komoly dolgok merültek fel. Amint olyan lenne a hangulat, valami védekezés miatt nem megy, és elillan az érzés. Most újra visszamentem hozzá, és úgy érzem nyíltabb vagyok felé, és szeretnék eljutni oda, hogy sírni tudjak előtte, de most azt látom mintha kizökkentene. Mire elkomolyodik a téma kizökkent belőle, és nem tudom miért. Nem tudjátok ezt miért csinálhatja?
Ja azt kihagytam, hogy nem konkrétan zökkent ki, hogy egyértelmű legyen, hanem kérdez valami nem odaillőt, vagy olyat mond, amitől elnevetem magam inkább.
2023. nov. 11. 21:45
2/8 anonim válasza:
Lehet, olyan habitus vagy, hogy más környezetben "esik jól" kisírni magad vagy éppen a legmélyebb gondok még nem kerültek elő.
2023. nov. 11. 21:48
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, igazából egyedül elég sokszor szoktam, de előrelépésnek érezném ha ez nála történne. De most miért nem hagyja?! Pedig azt hallom, hogy pont a sírást szokták elősegíteni, nem a visszafojtását.
2023. nov. 11. 21:50
4/8 anonim válasza:
Hajnalban jönnek a könnyek, elalvás előtt.
2023. nov. 11. 22:30
5/8 anonim válasza:
Csak kíváncsiság kedvéért... Teenager vagy? Nem mondom, hogy sorsszerű, de nagyon sok Z-generációs, kiváltképp teenager egészen más életjelet mutat magából akkor, ha egymaga marad a gondolataival és megint mást csoportosan.
Nem lehet, hogy egyszerűen veled is ez van?
2023. nov. 12. 07:54
6/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy életjelet? Nem egészen értem mire gondolsz. Egyébként 27 vagyok (nő). Én itt csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem próbál megsiratni:D
2023. nov. 12. 09:24
7/8 anonim válasza:
Nem tudhatjuk biztosan, de lehet, van egy szisztéma, és egyszerűen még nem érkezett el annak az ideje
2023. nov. 12. 09:27
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként meg ki kell mondani ha terápián vagyok nála? Mert ezúttal ez nem tűnik terápiának, csak úgy eljárok hozzá, de nem tudom amúgy mi történik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!