Alig tudom elfogadni és megemészteni ezt a bal szerencsés életemet a bal sorsomat mindennap sírni tudnék most mit tegyek magammal ebben az esetben!?
Figyelt kérdés
Kötél,vonat és stbk?
Azé nem bőgök zokogok mert csak a bennem lévő alap depresszió még jobban csak felerősödik és elkerülhetetlen lesz a gyógyszer és velejárója a félelem pánik szorongás ennek az egésznek
2023. okt. 29. 13:34
1/14 A kérdező kommentje:
Jól elintéztek a szüleim és az égiek egy egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó élére szólóan.
Nem akarok én mindenáron meghalni ezt csak a belső bizonytalanság és határozatlanság kéztet rá.
Nem tudom hogy mit kezdjek magammal igazság szerint
2023. okt. 29. 13:36
2/14 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ez egy két szék közé szorított patt helyzet.
2023. okt. 29. 13:37
3/14 anonim válasza:
Kezdésnek sorold fel, mit tettél eddig az életed, sorsod jobbrafordításáért a panaszkodáson kívül? Tanulsz, fejlődsz, lépsz előre, teszel magadért bármit? Ezen azért gondolkozz el. Mindenki előtt vannak lehetőségek, tanfolyamok, fejlődés, tanulás, munkahely váltás, lépni kell, helyetted senki nem fog boldog lenni.
4/14 anonim válasza:
Ha te is Harcos Sárkány vagy, én az stbk-t választom!
5/14 anonim válasza:
#4: nem sajnos, nem ugyanaz a kettő. Tamás az Ezotéria, Emberek és Egészség/Mentális egészség rovatok között ingázik. Régóta visszajáró vendég. Reggel autista volt, pszichológushoz nem megy, mert már volt, minek.
6/14 anonim válasza:
Hasonló sorsok, hasonló emberek.
7/14 anonim válasza:
Vonatot ne válasszátok, az nagyon cudar műfaj.
8/14 anonim válasza:
Nem értitek. Egész életemen végigkísért ez az átok, ami üldöz. Hogy tudnék ebből kilépni?
10/14 anonim válasza:
Mi az hogy reggel autista volt??? 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!