Nem tudok sírni, pedig egész nap rajtam van az érzés és nyomás van a mellkasomon folyamatosan. Mit tegyek?
fontos hogy jól kiszellőztette szobában végezd a meditációt,a legjobb ha a szabadban tudod csinálni
keress egy olyan helyet ahol senki sem zavar
üljél le egy kényelmes testhelyzetbe,legyen egyenes a tartásod,de ne legyél merev,szóval csak lazán
kapcsold ki az agyadat,csak a légzésedre figyelj és érezd ahogy ellazulsz
van aki szerint tejes csendben a legjobb meditálni,ha mégsem azt választod akkor vannak meditációs zenék
http://www.youtube.com/watch?v=41R1-hpkXK0
még kipróbálhatod az irányított meditációt,erről is megoszlanak a vélemények,de szerintem eltudod dönteni hogy neked melyik a legjobb,ebből inkább nem küldök linket mert több fajta van belőle,te tudod hogy melyik illene a legjobban az érzéseidhez,de ha rákeresel rengeteget kiad ebből is
Nem. Az említett sor egy filmből volt, amiben a srác csoportterápiára járt, hogy sírni tudjon (és így aludni), végül talált magának egy jobb megoldást.
A lekicsinyítés azért a negatív érzelmekre szerintem egy fokkal jobb, mint felnagyítani azokat. Amúgy az őszinteséget is próbálgathatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!