Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem tudok sírni, pedig egész...

Nem tudok sírni, pedig egész nap rajtam van az érzés és nyomás van a mellkasomon folyamatosan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Mondat: a beszédnek elemi, láncszemnyi egysége. Mondat minden olyan nyelvi eszközből

álló megnyilatkozás vagy megnyilatkozásrész, mely a beszédfolyamatot, illetve a beszélő és a

hallgató közötti kommunikációs kapcsolatot egy kerek kifejező, tájékoztató és/vagy felhívó

mozzanattal építi tovább."

Mit nem értesz azon, hogy őszintén beszéld ki magadból a problémáidat? :D

2013. máj. 6. 19:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Na így már teljesen másképp hangzik ez a mondat,mint az előző kommentedben,nem kell cinikuskodni.Köszönöm válaszaid.
2013. máj. 7. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon félreértettél, mert k*rvára nem voltam cinikus. Az a komment már egy utalás volt az előzőre, ahol szintén leírtam ugyanezt és próbáltalak még egyszer rávezetni. Ne vedd magadra, de szerintem "kissé" hisztérikus vagy.
2013. máj. 8. 07:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Arra értettem a cinikusságot,hogy leírtad a "mondat" szó jelentését.
2013. máj. 8. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, hát az lehetett az, de inkább humornak szántam (azonnal pontozz fel), amúgy legalább jutottál már valamire sírás ügyben?
2013. máj. 8. 11:27
 16/17 anonim ***** válasza:
A legjobb az lesz, ha megnézed az oroszlánkirályból azt a részt, amikor meghal a szimba papája.
2013. jún. 7. 01:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ú, az tényleg súlyos volt!
2013. jún. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!