Miért van az, hogy amikor olvasom a rontás elleni imát sírni kezdek?
Nincs is rontás:/
Nehéz időszakon mehetsz keresztül.
A sirás meg ez az időszak miat van.
Keres fel pszhihologust ő megnyuktat:)
Elbeszélgethetek velle meg ezek.
Nincs semien természet feleti.
"...a rontás elleni imát..."
Ez mi?
Istenhez fohászkodsz, hogy vegye le rólad a rontást?
Keresztény vagy? - mert akor tudnod kell, hogy a Bibliában meghatározott minden mágia tiltása!
...... Ezt elfelejtetem elnéztem:D
Ak ez kamu topic ha nem akkor sátánista?
Ha nem akor a legelső válaszom?
Kérdezd meg magadtól, hogy miért sírsz. Azért sírsz, mert Istenhez imádkozol? Mert abban nincs semmi szomorú. :)
Szerintem is csak valami olyan sok szomorú élményt, érzést stb. fojtottál el magadban, hogy muszáj neki a csendesebb pillanataidban kitörnie.
Ne feledd, a pohárnak a legeslegtetejéig önthetsz vizet, addig míg éppen nem folyik ki, de az csak addig marad benne, míg hozzá nem érsz.
Nem vagyok sátánista, se keresztény de szörnyű dolgokat tapasztalok meg mostanában és már csak Istenhez tudtam fordulni. Egy részlet abból amit olvastam:
...űzd el tőlem az átkokat, a boszorkányságot, a fekete mágiát, a varázslatot, a kötést, a megátkozást, a szemmelverést; a lidércnyomást, az ördöngösséget; mindazt, ami rossz, bűn, irigység, féltékenység, alattomosság; a testi és lelki bajokat, az erkölcsi, szellemi romlást és a sátáni betegségeket....stb
egyszerűen hullani kezdek a könnyem akárhányszor olvastam és imádkoztam Istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!