Mit tegyek? Ez babona téma! Ismeritek ezt? Ha a jobb szemed viszket sírni fogsz, ha a bal akkor nevetni, vagy öröm ér.
Én ilyenekre nem apellálok. Én a tükröktől félek! Takarító vagyok és nagyon nagy lelki erő kell, hogy egy olyan tükröt törölgessek le ami nem tudom, hogy hogy van felrögzítve, mert tegyük fel most törlöm először (helyettesítő vagyok, mindig máshova vagyok kitéve más területre).
Tükrökről ez a hír járja:
Összetöröd balszerencse. Ha nem takarítod össze akkor csak 7 óra és vége, ha összeszeded 7 év!!!
Volt is egy film és volt egy nő aki így járt, hogy összetörte, de nem takarította fel és 7 órán át még úgy is csak rossz érte, hogy ki se lépett a lakásból! Nos, ha én, mint takarító nem takarítom össze, szerinted? :D:D:D:D:D
7 év!!! Inkább ha kicsit is mozog nem törlöm le szidjanak le érte, megmondom a főnöknek, h nem mertem letörölni, mert nincs pénzem másikra, ha leesik. Mondjuk ilyen nem volt, mert akkor fogtam egyik kezemmel és úgy pucoltam meg, de addig fogtam míg a másik kezem szabad nem lesz és óvatosan engedtem el két kézzel!!!
Nem tudom, miért van ez bennem, de nem normális dolog.
Ha igaz az, hogyhja a bal szemed viszket: öröm ér, akkor lehet abban is valami, hogy a jobb szemed viszketése bánatot okoz!
Ha másért nem is, azért, mert bánatos vagy, miért nem a balik szemed viszket, hiszen akkor öröm érne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!