Szerintetek a 2012-es korszakváltásnak lehetnek már, elsősorban érezhető jelei? Vagy csak én érzem azt, hogy valami nagy változás készülődik a közeljövőben?
Nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz :)
Az elmúlt fél évben a spirituális energiák egyre erőteljesebb működését tapasztalom. Az elmúlt fél évben többet tanultam, mint az azt megelőző 11 évben összesen.
Elvileg most kell majd valahogy véget érnie a vas korszakának, (ezt nem én mondom, hanem ókor szent iratok),
de én sem hiszem azt a változatot, amivel már évek óta riogatják az embereket!
Úgy látszik, kamaszodsz.
Ez valóban hatalmas változásokkal jár, de ne aggódj, ezt már sokan túlélték.
Minden rendben lesz, neked sem kell tőle félni!
Aha, értem, úgy látszik melléfogtam.
De hát egyéb lényeges dologra nem lehet decemberben számítani.
A választásokig is van még 2 év, úgyhogy semmi nagy változás nem lesz.
itt van egy csomó be nem teljesült dátum ha ezek nem teljesültek be akkor ez mért következne? hidd el 20 év múlva már erre a dátumra se fognak emlékezni
Lehet érzel változást magadon,ami persze nem baj,ha az pozitiv irányú.
Viszont,ezt nem a nagy 2012-es év végére jósolt változás miatt érzed,mert az nem létezik.
Az egész csak azon alapul,hogy az ember nem tudja elviselni az ismeretlen és bizonytalan jövőt,ezért megpróbál előre tervezni és kiszámitani dolgokat,rosszabb esetbe pedig jósolni azokat.Előbbi valamikor sikerül,utóbbi jelentős max. véletlenül,a nagy számok törvénye alapján,de az nem ekkora volumenü dolgokra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!