Mit jelent, volt már valakivel olyan, hogy álmodtatok egy személyről, akivel addig mondjuk közömbösek voltatok, de az álom megváltoztatta a véleményetek?
Volt. Tegnap pont.
Egy régen látott ismerősömmel álmodtam, akiben az elejétől kezdve a dolgoknak láttam valami vonzót, különlegeset, de úgy elvoltam azzal a tudattal, hogy nem leszünk együtt, csak baromi jó barátok vagyunk és kész.
Erre tegnap azt álmodtam, hogy összeköltöztem vele és a férjem. Na azóta a falat kaparom, csak ő jár az agyamban és bááá.Tegnap este írt is üzenetet meg felbukkant, holott alig keres...:D De sajnos nem azért hogy költözzünk össze :/ :D
4-én se merem-merném megkérdezni, mert azt hitté begolyóztam. de ha vmit picit mondok nem mond semmit mintha tudná ő is-de két ember nem álmodhatja ugyanazt??? elvarázsolt...
Leírod privibe a te álmod?
http://www.youtube.com/watch?v=rthXz_YhGA8
5-ös voltam ez a szám ide illik...
(bolondság nemtudom álom-e vagy valóság...)
Hát én se tudom megtörtént-e vagy álmodtam-álmodni nem is szoktam és ez egy igazi nagy történet-pszihologushoz akar küldeni a család...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!