Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Jelenleg szét van csúszva az életem.A belső harmóniámban,egészségemben és a mindennapi hétköznapi feladatok ellátásában.Mégis körülöttem olyan "erőrendszerek" jelenlétét is észreveszem amelyek ebből a letargiából ki tudnának húzni.És azt is tudom és érzem,hogy a javulás és az hogy én erre a pozitív gyógyulásra igent mondjak csak is rajtam múlik az,hogy egyáltalán én elfogadom e ezt a pozitív gyógyulást vagy sem csakis az én döntésemen múlik.A kérdésem az hogy ha jelenleg nem vagyok olyan helyzetbe akkor hogyan is tudnám elfogadni?Azt a bizonyos HIT-et honnan szerezzem be?Ami majd később kitartást is fog adni.2012. szept. 9. 21:54
2/4 anonim válasza:
kb két ével ez elött én is igy éreztem magam,teljesen szét voltam csuszva,stb.Azt a bizonyos hitet saját magadnak kell megteremteni nagyon pozitiv hozá állásal,bizni a dolgok jora fordulásában.
Fekvö betteg voltam mert a fájdalomtol nem birtam létezni még az orvos sem biztatott semivel,ill senki.De a hitemet nem vesztetem el ,hogy minden jora fordul meg gyogyulok.Most sokkal jobban vagyok egyre jobban szünik meg a fájdalmam.pedig az orvos mondhatnám fájdalom csillapiton kivül semit nem tudott adni
3/4 anonim válasza:
Valójában a dolgod nem olyan nehéz, mint amilyennek első nekifutásra kinéz számodra. Ha ott érzed magad körül az erőt, ami ki tud mozdítani ebből a helyzetből, akkor már van is miben hinned. Amúgy a hit, és a szeretet az a két érzés, amit nem tudsz beszerezni. De megkeresheted. (tudom hogy nyálasnak hangzik). Ha az erőt ott érzed magad körül, ami kimozdít, akkor csak egyszerűen engedd neki, hogy mozdítson. De ehhez az kell, hogy legyen mi felé mozdulni. Egy cél. Az nem cél, hogy jobban akarsz lenni. Az egy vágy. A cél az, ami miatt jobban akarsz lenni. Ha megvan a cél, ami miatt jobban akarsz lenni, és megvan az erő, ami eljuttathat addig a célig, akkor jobban leszel. Az erőrendszerek dolgoznak, ha van miért dolgozzanak. Önmaguktól is, ha te célt adsz nekik. Ha nincs hited(talán csak még), akkor célt kell találnod. Ha kilábalsz ebből, az pedig hátha megadja a hitet. Valami amit magadon tapasztalsz pont alkalmas erre.
4/4 Vladislav83 válasza:
"Kérjetek és adatik nektek." Én még kiegészíteném az elõttem szóló igen bölcs tanácsot azzal, hogy minden, a legapróbb jóért is mindig adj hálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!