Hogyan oldjam meg? Mit ebédeljek?
Diétázok, napi 5-6 alkalommal eszek.
A suli miatt viszont van egy kis bibi:
egy héten 2×-3× reggel hattól este hatig vagyok bent az iskolában.
Ilyenkor kétszer reggelizek (az elsőt otthon, indulás előtt).
De az ebédet hogy oldjam meg? Nem vagyok menzás, kaját dobozban nem tudok vinni, mert a koleszosok nem engedik meg, hogy megmelegítsem náluk az ebédem. Ötlet? :)
Diétázol vagy fogyókúrázol?
Egyél hideget ebédre is. Vigyél magaddal megtisztitott és összevágott karalábét, sárgarépát vagy más zöldséget. Főtt tojást vagy joghurtot, esetleg sovány túrót. Aztán ha mindenáron meleg ételt akarsz, akkor azt egyél este mikor hazaérsz.
Általában miket eszel?
Egy csirkesaláta hidegen is nagyon finom.
Én így csinálom: sült csirkemell földarabolva + ízlés szerint zöldségek fölaprítva (paradicsom, uborka, sárgarépa, zöldsaláta, jégsaláta, rukkola, retek) + kis sajtdarabkák.
Én sem értem..
Én mindennap viszem a 20 dkg husimat a körettel kis tálkába,a gyümimet meg a fehérjeporomat külön.
Semmi baja nincs, hiszen hűtőbe van elkészítve a nagy adag husi(3 naponta főzök csak husit), a zöldséges köretet este is össze tudod dobni, vagy ha párolt zöldséget csinálsz, az is bírja elkészítéstől 2 napig a hűtőbe.
Ilyen dolgok ne állanak az utadba, hogy hidege eszed az ebédet!!
A kaja minősége és mennyisége a fontos, meg hogy időben a bendődbe legyen.
Ha hidegen eszed akkor meg még hamarabb is telít és több energiát használ fel a szervezet hasznosításkor, mert fel kell melegítenie.
Akkor tedd be előző este a fagyasztóba, másnap pedig alufóliába csomagolva vidd a dobozt.
Az alufólia jobban tartja hideget(szóval nem fog gyorsan kiengedni) és akkor kibírja a 6-8 órát. Lassan felenged és mire odajutsz már ehető is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!