Hogyan lehetne önszántamból sírni?
Erre leginkább csak a pszichopaták és a kiváló színészek képesek. De próbálkozz pl. hagymával, hátha... :)
Amúgy ismerős érzés, nekem ilyenkor 1-1 nagyobb séta sokat segít!
Lehet, hogy kissé meglepőnek találod az ötletet, de szerintem próbáld meg a HO’OPONOPONO szeretet gyakorlatát.
Ülj le egy tükör elé, jó közel, és nézz bele folyamatosan a saját szemeidbe, végig a gyakorlat alatt.
Gondolatban felidézhetsz egy-egy olyan eseményt az életedben, amikor valami olyat tettél, vagy olyan történt veled, amit nehezen bocsátottál meg saját magadnak, amikor utólag úgy érezted, hogy nem vállaltál felelősséged magadért, nem volt elég bátorságod kiállni saját magadért, cserbenhagytad magadat, esetleg úgy gondoltad, hogy rossz döntést hoztál, .... stb.
(Ha esetleg nem akarsz ilyen emlékeket felidézni, akkor csak ülj mindenfajta gondolat nélkül, és úgy csináld tovább a gyakorlatot.)
Mondd ki hangosan a következőket, és ismételd őket tovább ugyanebben a sorrendben:
Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm. Szeretlek.
Sokakkal együtt lehet, hogy most úgy gondolod, ettől aztán biztos nem fogsz sírni.
Én arra bíztatlak, hogy próbáld azért meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!