Nem tudok sírni és nem érzek semmit ez miért van?
Figyelt kérdés
Nem tudok mostanába sírni és olyan érzeketlennek és üresnek érzem magam.2023. dec. 30. 01:19
1/4 anonim válasza:
Menj már a ... retkesbe, húzzál aludni, nem vagy még álmos?
Ahelyett, hogy kérdezőt nyomasztanád! Nincs jobb dolgod így éjjel 3-kor?
2/4 A kérdező kommentje:
Jól van na menjél innen
2023. dec. 30. 03:30
3/4 anonim válasza:
Ahhoz hogy tudj sírni kell történnie kell valaminek ami kiváltja, vagy arra gondolsz hogy már meg van a kiváltó ok de mégsem tudsz sírni?
Én apum halála után két hétig tudtam, azóta nem, ez màr lassan a negyedik éve. Ha esetleg sírtam is maximum álmomban mert ott valahogy intenzívebben megélem a helyzeteket/érzelmeket.
Ha a depresszió mély szakaszában vagy ott érezheted azt hogy "üres" vagy, érzéketlen, hideg....
4/4 anonim válasza:
Előző válaszomhoz annyit hogy remélem a trollok egyszer megélik azt hogy olyan mélyen vannak lelkileg hogy sírni sem képesek, nem egy jó állapot, addig viccelődtök ezzel amíg nem tapasztaljátok meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!